Tekkeköy’de gönül birlikteliği

Tekkeköy’de gönül birlikteliği
Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, esnaf ziyaretlerine aralıksız devam ediyor. Togar, “Güleryüzlü ve samimi sohbetleriyle bizlere gönlünü açan kıymetli esnaflarımıza ve hemşehrilerimize teşekkür ediyorum” dedi.

Her fırsatta Tekkeköy'deki vatandaş ve esnafla bir araya gelen Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, esnaf ziyaretlerini aralıksız sürdürüyor.

Bu kapsamda ziyaret edilmedik iş yeri bırakmamayı hedefleyen Togar hem esnafın hoş sohbetine ortak oluyor hem de sorunlarını dinliyor.

Yaptığı ziyaretler ile ilgili açıklamalarda bulunan Togar, "Bizim hemşehrilerimizle olan muhabbetimizin ve sevgimizin yeri, zamanı, sınırı yoktur" dedi.

manset-2.jpeg

"Ziyaret edilmedik iş yeri bırakmadan"
Ziyaretlerini Tekkeköy Belediye Başkan Yardımcısı Özkan Karakaya ile gerçekleştiren Togar, esnaf ve vatandaşla gönül birlikteliği kurduklarını vurgulayarak "Başkan Yardımcımız Özkan Karakaya ile birlikte sıkılmadık el, ziyaret edilmedik iş yeri bırakmadan ilçemizdeki kıymetli esnaflarımıza ve hemşehrilerimize misafir olarak onlarla gönül birlikteliği kuruyoruz. Güleryüzlü ve samimi sohbetleriyle bizlere gönlünü açan kıymetli esnaflarımıza ve hemşehrilerimize teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.

manset-4.jpeg

Kaynak:Haber Kaynağı

Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
10 Yorum