Tekkeköy ile ilgili açıklamalarda bulunacak

Tekkeköy ile ilgili açıklamalarda bulunacak
Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, Tekkeköy'ün geleceğini belirlemek için önemli açıklamalar yapacağını söyledi. Togar, yapacağı açıklama için vatandaşları yarın saat 17.00'de Tekkeköy Belediye binasının yanında bulunan Etkinlik Alanı'na davet etti.

Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, bugün saat 17.00'de belediye binasının yanındaki Etkinlik Alanı'nda Tekkeköylü vatandaşlara önemli açıklamalar yapacağını söyledi. Togar'ın yapacağı açıklama öncesinde Tekkeköylü vatandaşlar ilk olarak 15.30'da Aşağıçinik Dörtyol Mevkii'nden başlayacak olan Sevgi Konvoyu'nda buluşacak. Ardından tüm vatandaşlar saat 17.00'de Tekkeköy Belediye binasının yanında bulunan Etkinlik Alanı'nda bir araya gelecek.

manset.jpeg

"Tekkeköy'ümüzün geleceğini belirlemek için"
Etkinlik Alanı'nda Tekkeköy'ün geleceği için önemli açıklamalar yapacağını söyleyen Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, "10 yıl boyunca huzurun, barışın ve hizmetin merkezi haline getirdiğimiz Tekkeköy'ümüzün geleceğini belirlemek, birlikte karar vermek ve önemli açıklamalar yapmak için, yarın saat 15.30'da Aşağıçinik Dörtyol Mevkii'nden başlayacak Sevgi Konvoyu'muzda buluşarak, saat 17.00'de belediyemizin yanındaki Etkinlik Alanı'na davet ediyorum. Sevgi ve saygılarımla." dedi.

Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum