TEKİN: CHP FARK YARATACAK

TEKİN: CHP FARK YARATACAK
CHP Samsun Milletvekili Adayı Hayati Tekin Hayati Tekin 7 Haziranda yapılacak olan genel seçimlerin çok önemli olduğunu ve ülkenin bundan sonraki 10 yılına damga vuracak kader seçimleri olacağını söyledi.

AK PARTİ’YE GÜVEN YOK

13 yıllık AK Parti politikalarının iflas ettiğini ve milletin yeni bir iktidar arayışına girdiğini ifade eden CHP Samsun Milletvekili Hayati Tekin; ‘Halka büyük vaadler vererek iktidar koltuğuna oturanların 13 yıllık siyasi ve ekonomik politikaları iflas etmiştir. Ne halkımız zenginleşmiştir, Ne de ülkeye huzur ortamı gelmiştir. Halka rağmen siyaset yapanların geçmişte olduğu gibi sonu hep hüsranla bitmiştir. Türk milletinin AK Parti’ye güveni kalmadığı gibi halkımız en güzel cevabı her zaman olduğu gibi sandıkta verecektir.’ dedi.


SORUMLULUĞUMUZ ÇOK BÜYÜK

CHP’nin Türkiye’nin ana muhalefet partisi olarak iktidarın tek alternatifi olduğunu ve 7 Haziran seçimlerinde halkın teveccühü ile iktidara geleceklerini ifade eden Tekin;’Bugün AK Parti’nin tek alternatifi CHP’dir. Bu seçimler çok farklı olacaktır. Özellikle ön seçimle listelere gelen tüm adaylarımız aldıkları sorumluluğun bilinciyle çok daha ciddi ve disiplinli çalışmaktadırlar. Seçimlerin sonuçları itibariyle kimsenin bahane göstermeye hakkı yoktur. Bu bilinç ve düşüncelerle her adayımız iktidara gelebilmek için çalışmalarını yürütmektedir.’ diye konuştu.

EN İYİ KADRO CHP’DE VAR

Samsun’un sorunlarını, beklentilerini ve özlemlerini en iyi bilen bir aday listesinin iş başında olduğunu belirten Tekin;’CHP’nin Samsun kadrosu bu memleketin öz evlatlarından kurulu Samsun’un sorunlarına hakim ve milletvekili seçildikleri takdirde büyük işler başarabilecek önemli bir kadroya sahiptir. Halkımızın desteği ve güveniyle Samsun’u mecliste en iyi temsil edecek kadro CHP’dedir. Bizim en büyük hedefimiz CHP’yi Samsun’da birinci parti yapmak olacaktır. Bunun için gece gündüz demeden ve çok çalışarak hedeflerimize ulaşmak istiyoruz’ diyerek sözlerini tamamladı. meydannet.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum