Tatlının Kralı

Tatlının Kralı
1983 yılında Gümüşhane'de ilk kez pestil yanında köme üretimine başlayan Kral Pestil 20 yılda açtığı 400 şube ve yüzlerce çalışanıyla tüm Türkiye ve dünya pazarına açılmaya hazırlanıyor...

1983 yılında Gümüşhane'de ilk kez pestil yanında köme üretimine başlayan Kral Pestil 20 yılda açtığı 400 şube ve yüzlerce çalışanıyla tüm Türkiye ve dünya pazarına açılmaya hazırlanıyor...
PESTİLİN, KÖME'NİN KRALI
GÜMÜŞHANE'NİN YÜZAKI
1983 Yılında Kral Pestil Köme Yönetim Kurulu Başkanı Kaya Bayraktar tarafından ilk kez pestil ve yanında köme üretimine başlayan Kral Pestil, 400 şube ve yüzlerce çalışanıyla hem pestilin hem de Gümüşhane'nin kralı oldu.
Gümüşhane'de kurduğu fabrikalarla binlerce insana ekmek kapısı açan ve sektördeki gelişmenin öncüsü olan Kral Pestil'in en büyük hedefi Türkiye ve dünya pazarında söz sahibi olabilmek.
Şirket yetkilileri, Gümüşhane'nin coğrafik yapısı ve bulunduğu konum itibariyle zor bir bölge olmasına rağmen 20 yılda çok önemli bir ivme yakaladıklarını ve bunu daha da ileriye götüreceklerini söylediler.
Pestil, köme başta olmak üzere diğer yan ürünlerinin de insan sağlığı açısından çok faydalı bir tatlı çeşidi olduğunu söyleyen şirket yetkilileri "Bizim ürenlerimiz hem sağlıklı hem de besleyici özellikleri olan ürünlerdir. Halkımız pestil ve kömeyi tattıktan sonra asla bırakamıyorlar. Herkese pestil ve kömenin ayrıcalıklı tatlılar olduğunu öneriyor ve söylüyoruz." diye konuştular.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.