Taşçı'dan eğitime tam destek

Taşçı'dan eğitime tam destek
Atakum İlçesindeki eğitim kurumlarını önemsediklerini ve her zaman destek olduklarını belirten Başkan Taşçı, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından hayata geçirilecek olan, okulları görkemli yapılar haline getirmesi planlanan projeye de tam destek sözü ve

Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı'yı makamında ziyaret eden Atakum İlçe Milli Eğitim Müdürü Kadri Bektaş, ilçedeki okulların fiziksel eksiklerini gidermek ve öncelikli sorunları çözmek için bir proje hayata geçirmeye hazırlandıklarını belirtti.

'OKULLAR GÜZELLEŞECEK'
Atakum İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde eğitimcilerden oluşan bir kurul kurduklarını ve bu kurulun kapsamlı bir çalışma sonucu ilçedeki okullarla ilgili bir rapor hazırladığını kaydeden İlçe Milli Eğitim Müdürü Bektaş, “Atakum İlçesindeki eğitim kurumlarının fiziksel eksikliklerinin giderilmesini ve bu kapsamda ilçemizdeki en görkemli yapılar haline gelmesini istiyoruz. Hazırladığımız proje kapsamında tüm okullarımızın öncelikli sorunlarını ve eksiklerini tespit ederek rapor haline getirdik. Eğitimin hayatımızdaki öneminden de hareketle hayata geçireceğimiz proje ile Atakum İlçesindeki okulları daha da güzelleştireceğiz. Bu anlamda destekte şart” diye konuştu.

'ÇOCUKLAR YARINLARIMIZ'
Atakum Belediyesi faaliyetleri arasında eğitime destek vermenin de olduğunu ifade eden Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, “Eğitime son dere önem veriyoruz. Gerek ilçe merkezindeki gerekse köy statüsünden mahalle statüsüne geçen yerleşim merkezlerimizdeki okulları sık sık ziyaret ediyor, eksiklerinin giderilmesi için çalışıyoruz. Bu anlamda Atakum İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüzün başlatacağı bu projeyi son derece önemli buluyorum. Atakum Belediyesi olarak bu projenin bir parçası olmaktan ve yarınlarımızın teminatı olan çocuklarımızın daha iyi koşullarda okumasına katkı sağlamaktan gurur duyarız. Bu, yarınlarımız olan öğrencilere borcumuzdur” dedi.

RAPORLAR İNCELENDİ
Atakum İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından hayata geçirilecek olan projede görev yapacak öğretmenlerin de katıldığı ziyarette Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı ve Atakum İlçe Milli Eğitim Müdürü Kadri Bektaş hazırlanan raporları inceleyerek fikir alışverişinde bulundu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.