TARAFTARLAR'DAN İMAMLI TABUTLU PROTESTO !

TARAFTARLAR'DAN İMAMLI TABUTLU PROTESTO !
Samsunspor'lu taraftarlardan Kırmızı Beyazlı Yönetime İmamlı ve Tabutlu protesto yürüyüşü.

Taraftarlar önce çiftlik caddesinde tezahüratlarla Nuri Asan Tesislerine geçerek Kulüp binası önüne siyah çelenk ve Kırmızı beyazlı tabutu bıraktılar ve tepkilerini dile getirdiler.


TABUTU VE SİYAH ÇELENKİ TESİSLERE BIRAKTILAR
Kırmızı Beyaz renklere gönül veren taraftarlar dün Şehir Kulübü önünde toplanarak Nuri Asan Tesislerine protesto yürüşü yaptılar. Taraftarlar ilk olarak çiftlik caddesinde toplandılar ve daha sonra tezahüratlar eşliğinde yürüyerek Nuri Asan tesislerine geçtiler. Burada tesislerin içine giren Samsunspor taraftarları Kulüp binası önüne siyah çelenk ve tabutu bırakara Yönetimi protesto ettiler.

PROTESTO OLAYSIZ SON BULDU
Taraftarlar daha sonra "Yönetim İstifa" yazılı pankartı Nuri Asan Tesislerinin demir kapısına asarak dağıldılar. Taraftarların yapmış olduğu bu yürüyüş ise Şehir'de ses getirdi. Öte yandan taraftarların yamış olduğu İmamlı, tabutlu ve siyah çelenkli protesto yürüyüşü sosyal medyada ve ulusal basında da büyük yankı uyandırdı. Samsunspor'a gönül veren sevdalıların protesto yürüyüşünde Emniyet güçlüklerine karşı kolaylık sağlamaları ve hiç bir olaya sebebiyet vermemeleri gözlerden kaçmadı.


FUTBOLCULARIN VE PERSONELİN HERZAMAN YANINDAYIZ
Protesto yürüşünün ardından taraftarlar adına açıklamalarda bulunan Samsunspor Şirinler Taraftarlar Derneği İkinci Başkanı Cüney Şenkal,"Göreve geldiği günden itibaren yaptığı her faaliyetle tüm şehrin eleştirilerine odak olan Samsunspor Yönetimi son süreçteki davranışlarıyla Samsunspor'luluk duruşundan oldukça uzaklaşmış olup yapılanlar takımın geleceğine büyük zarar verecek telafisi olmayacak sonuçlar doğuracak niteliktedir. Kulüp personeli olan 74 kişiye ve futbolculara aylardır para ödenmemektedir. Takımın yıldız isimlerinden Umar futbol piyasası için komik sayılabilecek 30.000 dolar maaşının zamanında ödenmemesi sebebiyle gerekli başvuruları yaparak serbest kalmıştır. Futbolcu kardeşlerimiz, kiralarını dahi ödeyemeyerek tükenme noktasına gelmiştir. Tüm bunlara rağmen bu zamana kadar onurlu bir mücadele ortaya koyarak karakter sahibi olduklarını kanıtlamışlardır." dedi.


SAMSUNSPOR'U 4 HAFTA DAHA KAYBETMEYE MAHKUM ETTİLER
Konuşmalarına şöyle devam eden İkinci Başkan Şenkal:"Aylardır gereken maddi gücü bulamayan yönetim kurulu, yönetim için yeni oluşumlar varken ve Vali ve Spor Bakanının oluşacak yeni yönetime destek sözleri mevcutken kulübün menfaatlerini ve geleceğini hiçe sayıp sadece şahsi hesap ve çıkarları sebebiyle istifa etmemektedirler. Ligin ilk yarısının bitimine 6 hafta varken istifa etmeyerek 4 hafta sonrası için kongre kararı alan yönetim kurulunun bu kararıyla Samsunspor 4 hafta daha kaybetme durumu ile karşı karşıyadır. Bu 4 haftanın kaybedilmesi durumunda süper lige çıkmak için tek ihtimal olan ilk 6 şansı ortadan kalkacağı gibi ligde kalma hususunda da bir daha telafisi olmayacak durumlar ortaya çıkabilir. Ayrıca alacakları ödenmeyen futbolcularımız da serbest kalabilir. Samsunspor yönetimi bunları önemsemeyip Samsunspor'umuzun geleceğini hiçe sayarak şahsi hırs ve çıkarları peşinde koşmaktadır. Bizler Samsunspor yönetiminde şahsi çıkarları peşinde koşan bu kişileri görmek istemiyoruz.

SAMSUNSPOR KUTSAL BİR DEĞERDİR
"Yönetim bir an önce istifa ederek yeni yönetim için oluşumlara fırsat vermeli, mevcut futbolcularımız Umar dışında halen serbest kalmamış ve sportif sıralama anlamında henüz çok bir şey kaybedilmemişken kulübün geleceğiyle oynamamalıdır. Aksine bir davranışta bulunmak karaktersizlik örneğidir. Zira Samsunspor Samsunspor'lular için kutsal değerlerden biridir. Bunu kutsal bilmeyenlerin Samsunspor'la bağlantısı olmaması gerektiği gibi bunlar Samsunspor yönetiminde yer almamalıdır." NİYAZİ ÖNDAŞ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum