TARAFTARLAR MAÇA AKIN EDİYOR

TARAFTARLAR MAÇA AKIN EDİYOR
Kırmızı beyaz renklere gönül veren Samsunspor sevdalıları zorlu Bolsupor karşılaşmasında takımlarını yalnız bırakmayacak.

Özellikle Şehzadeler ve Söğütlübahçeliler Grubu karşılaşma öncesi Passolig kampanyaları ile tribünleri hınca hınç doldurmayı hedefliyorlar.



10 BİN KİŞİ TRİBÜNDEKİ YERLERİNİ ALACAK
Samsunspor'un saha ve seyircisi önünde çıkacağı zorlu Boluspor karşılaşması öncesi taraftarlar 19 Mayıs stadyumunu karnaval yerine çevirmeyi planlıyor. Günler öncesinden Şehzadeler ve Söğütlübahçeliler Grupları Passolig kart çıkarma konusunda bir çok Kırmızı beyazlı taraftarlara yardımcı olmalarının ardından bu maçta tribünlerin büyük bir bölümünün dolması bekleniyor.



ZORLU MAÇ'DA TARAFTARLAR ŞOVA HAZIR
Özellikle maraton tribünlerine yoğun bir ilginin olduğu belirten Söğütlübahçeliler Samsunspor Taraftarlar Derneği Başkan Samet Bulgan"Sahamızda oynayacağım Boluspor maçında takımımıza 90 dakika destek olacağız. Maraton tribününde yerlerini alacak tüm taraftarlarımızdanda bizler gibi takımımıza sonuna kadar destek olmalarını istiyoruz. Gün birlik ve beraberlik günüdür" şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.