TARAFTAR ŞOKTA!

TARAFTAR ŞOKTA!
Samsunspor PTT 1.Lig'in 9'ncu haftasında kendi evinde konuk ettiği Karabükspor müsabakasında çıkan saha olayları nedeni ile Kırmızı Beyazlı taraftarlara ceza verildi.

1 YIL + 300 TL CEZA
Oynanan müsabakanın son dakikalarına doğru Karabükspor'da Ergün Teber'in taç atışını geciktirmesi, Kırmızı Beyazlı taraftarları öfkelendirdi. Kırmızı Beyazlı taraftarlar oynanan müsabakada hakaret ile ilgili soruşturma başlatıldı. 19 Kişini bulunduğu listedi ise henüz kaçının ceza aldığı belli olmadı. Kırmızı Beyazlı taraftarların birkaçına uygulanması plananlan ceza ise  1 yıl spor müsabakalarından ve antrenmanlarını seyirden koruma tedbirli olarak yasaklanma verildi. Uygulanacak ceza, 6222 Sayılı Sporda Şiddet ve Düzensizliğin Önlenmesine Dair Kanunun 14. maddesinin 1. Fıkrası gereğince uygulandı. 


PFDK'DA CEZA VERMİŞTİ
PTT 1.Lig'in 9'ncu haftasından oynanan Kardemir Karabükspor müsabakasının ardından ise PFDK,ise şu cezayı vermişti: "Samsunspor Kulübünün, 25.10.2015 tarihinde oynanan SAMSUNSPOR - KARDEMİR KARABÜKSPOR PTT 1. Lig müsabakasında, taraftarlarının neden olduğu saha olayları nedeniyle takdiren 7.500.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına, Aynı müsabakada SAMSUNSPOR Kulübünün, taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle ve bu eylemin aynı sezon içinde ev sahibi kulüp olduğu müsabakada ilk kez gerçekleştirilmesinden dolayı İHTAR CEZASI ile cezalandırılmasına, FDT'nin 53/2. Maddesi uyarınca çirkin ve kötü tezahüratta bulunan MARATON tribüne giriş yapan seyircilerin elektronik bilet kapsamındaki kartlarının bloke edilmesi suretiyle bir sonraki ev sahibi müsabakaya girişleri engellenmesine,karar verilmiştir"

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum