Takımımla gurur duyuyorum

Takımımla gurur duyuyorum
Samsunspor Teknik Direktörü Thomas Reis, "Takımımla bir kez daha gurur duyuyorum. Neredeyse her üç günde bir karşılaşma oynuyoruz ve çoğu zaman aynı kadroyla sahada yer almak zorundayız. Buna rağmen herkes yüksek eforla mücadele ediyor." dedi.

Samsunspor Teknik Direktörü Thomas Reis, İkas Eyüpspor karşılaşmasının ardından değerlendirmelerde bulundu. Thomas Reis, takımının sergilediği mücadeleden dolayı büyük bir gurur duyduğunu belirterek şu ifadeleri kullandı: “Evet, çok zor bir karşılaşma oynadık. İlk yarıya baktığımızda takım halinde biraz yorgun olduğumuzu söyleyebilirim. Bazen performansınızı yeniden kazanmak için bir yarıya ihtiyacınız olabiliyor. Ancak ikinci yarıda çok daha iyi bir oyun ortaya koyduk. Özellikle güçlü bir mentaliteyle, yüksek bir baskı kurarak oynamaya başladık ve sonunda da golü bulduk. Açıkçası bu golü fazlasıyla hak etmiştik.” Reis, oyuncularının özverili performansına da dikkat çekerek şöyle devam etti: “Takımımla bir kez daha gurur duyuyorum. Çünkü yaptıkları iş kolay değil. Neredeyse her üç günde bir karşılaşma oynuyoruz ve çoğu zaman aynı kadroyla sahada yer almak zorundayız. Buna rağmen herkes yüksek eforla mücadele ediyor. Bugün kulübeden oyuna dahil olan oyuncular da çok değerli bir katkıda bulundular. Oyuna sonradan giren tüm futbolcuların performansından çok memnunum.”

whatsapp-gorsel-2025-11-09-saat-21-36-48-eccdea95.jpg

"Bu galibiyeti onlarla birlikte kutlamak bizim için ayrı bir mutluluktu"
Taraftar desteğinin önemine de vurgu yapan Reis, Samsunspor taraftarına özel bir teşekkür mesajı gönderdi: “Umarım herkes neden her zaman taraftarın desteğinin ne kadar önemli olduğunu vurguladığımı görmüştür. İlk dakikadan son düdüğe kadar bizi desteklediler. Tam yorgunluk hissettiğimiz anlarda onların sesi, enerjisi bize güç verdi. Bu galibiyeti onlarla birlikte kutlamak bizim için ayrı bir mutluluktu.” Thomas Reis, son olarak takımın önümüzdeki dönemde yoğun bir fikstürle karşı karşıya olduğunu belirterek sözlerini noktaladı: “Son haftalarda çok fazla enerji harcadık. Perşembe günü oynadığımız karşılaşmada ve ondan önce Konyaspor’a karşı da ciddi bir efor sarf ettik. Bugün bir kez daha sahaya tüm gücümüzle çıktık. Şimdi oyuncularımıza birkaç gün izin vereceğiz. Ardından bizi çok yoğun bir maç dönemi bekliyor. Yaklaşık bir ay içinde dokuz maç oynayacağız. Bu süreçte dinlenmek, toparlanmak ve yeniden güçlenmek bizim için çok önemli.”

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.