TAEKWONDO'DA ZORLU VİRAJ

TAEKWONDO'DA ZORLU VİRAJ
Kastamonu'da 9-11 Ocak'ta yapılacak Anadolu Yıldızlar Ligi ve Alanya'da 14-18 Ocak tarihinde düzenlenecek Aybars Kılıçhan Büyükler Türkiye Şampiyonaları'nda mücadele edecek Samsunlu taekwondocular hazırlıklarını büyük ölçüde tamamladı

NEFESLER TUTULDU
Geçtiğimiz hafta sonu Atatürk Spor Salonu'nda düzenlenen taekwondo il birinciliğinin ardından gözler 14-18 Ocak tarihinde Alanya'da yapılacak Aybars Kılıçhan Büyükler Türkiye Şampiyonasına çevrildi. İlimizi bu turnuvada temsil edecek sporcuların ise antrenmanları yoğun bir tempoda devam ediyor. Samsun Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Spor Şube Müdürü Süleyman Demirtaş, sporcularına güvendiğini söyledi.

SPORCULARIMIZA GÜVENİMİZ TAM
Zorlu Alanya sınavından önce Cuma günü başlayacak ve iki gün sürecek Anadolu Yıldızlar Ligi için konsantre olduklarını dile getiren Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Spor Şube Müdürü Demirtaş, "Gençlik Spor İl Müdürlüğü olarak çocuklarımızın her zaman yanındayız ve olmaya da devam edeceğiz. Samsun olarak sadece taekwondo da değil tüm branşlarda ses getirecek sonuçlar alacağımıza inanıyoruz" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.