"Spora ve sporcuya olan desteğimizi sürdürüyoruz"

"Spora ve sporcuya olan desteğimizi sürdürüyoruz"
Tekkeköy Belediyesi, Murat Karaman İlçe Stadı’nı ilçeye kazandırarak Tekkeköyspor’un ve gençlerin yararlanabileceği bir alanı daha ilçeye kazandırdı. Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, "Spora ve sporcuya olan desteğimizi sürdürüyoruz." dedi.

Tekkeköy Belediyesi, spora ve sporcuya her yönden destek olmaya devam ediyor. Bu kapsamda Murat Karaman İlçe Stadı’nın inşa edildiği belirtildi. Murat Karaman İlçe Stadı ile Tekkeköyspor'un ve gençlerin yararlanabileceği bir alan daha ilçeye kazandırılmış oldu. Spora ve sporcuya olan desteklerinin süreceğini belirten Togar, “Bu ve bunun gibi eserleri ilçemize kazandırarak daima sporun ve sporcunun yanında olduk, olmaya da devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı.

manset.jpg

İlk günden bu yana destek
Göreve geldikleri ilk günden bu yana, branş farkı gözetmeksizin spora her türlü desteği sağlamaya çalıştıklarını vurgulayan Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, “Sporun tüm branşlarında ilçemizi ulusal ve uluslararası her platformda gururlandıracak sporcular yetiştirmek amacıyla göreve geldiğimiz ilk günden bu yana spora ve sporcuya olan desteğimizi sürdürüyoruz. Bu desteklerimizin en güzel filizlerinden birisi olan Murat Karaman İlçe Stadımızı inşa ederek Tekkeköyspor'un ve gençlerimizin yararlanabileceği stadımızı ilçemize kazandırdık.” dedi.

manset.jpeg

Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.