Sorunlar diyalogla...
Samsun Bafra Engelliler Federasyon Başkanı Yıldız Kaya, engellilerin sorunlarının diyalog, sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlere yapılacak desteklerle çözüleceğini söyledi. Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin'i ziyaretinde konuşan Kaya, engellilerin hayatlarını kolaylaştırmanın yolunun da bu olduğunu ifade etti.
GÖSTERİLEN HASSASİYET SEVİNDİRDİ
Geleceğe birlikte yürümenin önemine dikkat çeken Kaya, "Bafra'da engelliler adına yapılan tüm etkinlikler bizleri mutlu ediyor. Bu konuda gösterilen hassasiyetin, anlayışın ve desteğin sürekli olması ile hayata daha farklı bakabileceğiz" dedi.
ENGELLİLER DESTEKLENECEK
Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin de desteklerinin devam edeceğini belirterek, "Gerçekleştirmeyi düşündüğümüz hizmetlerimizi engelli vatandaşlarımızı düşünerek planlıyoruz. Engelli vatandaşlarımızın her platform ve ortamda desteklenmeleri gerekir. Engelli vatandaşlarımızın yaşam kalitelerini artırmanın mücadelesini veriyoruz." diye konuştu.
Şahin, her vatandaşın bir gün engelli olabileceğini hatırlatarak, "Önemli olan toplumun her kesimine ayrım yapmadan sevgiyi, saygıyı, yardımlaşma duygusunu ve hizmeti sunmaktır." şeklinde sözlerini tamamladı.