''Sonu ölüm bile olsa yalan konuşmam''
Kavak Dernekleri Federasyonu'nun (KADEF) dernek binasında düzenlediği kahvaltıya katılan İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş önemli açıklamalarda bulundu. Bir dönem daha seçime aday gireceğini söyleyen Demirtaş, İlkadım halkı beni başkanlığa uygun gördü. Onların bana güvenini boşa çıkarmamak için gece gündüz çalışıyorum. Menfaat için ne yalan konuşurum, ne de oy toplarım. Sonu ölüm dahi olsa yalan söyleyerek, yapamayacağım işleri yaparım diyerek milleti aldatmam. Beni tanıyanlar nasıl bir karakterde olduğumu iyi bilirler. Allah ömür verirse bir dönem daha siyaset sahnesinde başkanlığa adayım. dedi.
EKONOMİK RAHATLAMA
Finansman konusunda belediyenin rahatladığını söyleyen Başkan Demirtaş, Belediyeyi aldığımızda ortada vahim bir tablo vardı. Önce hizmet alımı yaparak temizlikte özelleştirmeyi kaldırdık. İşçilere ödenmeyen borçları ödedik. Belediyenin güvenlik sistemini de değiştirdik. Amacımız İlkadım Belediyesi'ni kurumsallaştırmak. Bunun için gecemizi gündüzümüze katıyoruz. diye konuştu.
EMLAKTA 10 KAT ARTIŞ
Belediyeyi devraldıklarında İlkadım İlçesi'nde neredeyse ruhsatlı hiçbir yer olmadığını açıklayan Demirtaş, İlkadım'da ruhsatsız bulunan birçok yeri tespit ettik. Bazı il başkanlıkları dahil çoğu yerin ruhsatsız olduğunu gördük. Buralara yaptığımız işlemlerle emlak kazanımında 10 kat artış sağladık. şeklinde konuştu.
YOLLARDA BÜYÜK GELİŞME
2011 yılında ilçede 10 kilometreye yakın asfalt çalışması yaptıkları söyleyen Demirtaş şöyle konuştu, Bir önceki yılda toplam 300 metre asfalt döktük. 2001'de bu rakam epeyce arttı. ilçemizde 3 Bin 300 sokak var.
bununla birlikte 1000 tane de yeni açılacak sokağa sahibiz. 500 sokak ihale edildi. Bu sokakların 300'ü tamamlandı.
KADEFE DESTEK
Kavaklı olarak KADEF'lilerin her zaman yanında olduğunu söyleyen Başkan Necattin Demirtaş, dernekleşmenin önemli olduğunu vurgulayarak, birlikte ortak hareket ettikleri takdirde güzel işlere imza atacaklarını söyledi. Kahvaltı sonrasında ise KADEF Başkanı Yılmaz Karagöz KADEF'in 34 derneğin toplamından oluştuğunu belirterek, derneğe tüm Kavaklıların ilgi göstermesi gerektiğini belirterek, elele vererek katılımı artırmayı hedeflediklerini söyledi.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.