SİTAD Yükselişe Geçti

SİTAD Yükselişe Geçti
Samsun İkinci El Araç Alım Satım Derneği (SİTAD) Başkanı Serkan Korkmaz SİTAD olarak faaliyetlerini aşamalı olarak genişlettiklerini belirtti.

SAMSUN'A YAKIŞIR ARAÇ SATIM SİTESİ
Samsun İkinci El Araç Alım Satım Derneği faaliyetlerine hız kesmeden devam ediyor. Dernek Başkanı Serkan Korkmaz yaptığı açıklamada Ankara yolu ve Tekkeköy mevkilerinde arazi arama çalışmalarını sürdürdüklerini belirterek,"Samsun'a yakışır yeni ikinci el ticari araç alım satım sitesi yapılacaktır. Bunun içinde arazi arayışlarımız aralıksız devam ediyor. Derneğimize uygun olan araziyi keşfederek bir an evvel site inşaatının çalışmalarına start vermek istiyoruz. Büyük Şehri Belediyemizinde katkılarıyla Araç alım satım sitemiz Karadeniz'e örnek olacak." dedi.

SAMSUN ARAÇ ALIM SATIM'DA ZİRVEDE
Samsun'un ikinci el araç alım satımında bir çok Şehirden göre zirvede olduğunu belirten Başkan Serkan Korkmaz,"Kamyon piyasası Nevşehir'den Samsun'a geçti ve Samsun ticari araç alım satımı Türkiye'nin yıldızı olacak. 100 bin metrekare alana inşa edilecek araç alım satım sitemiz Samsun halkına en iyi şekilde hizmet edecektir. Çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor" şeklinde konuştu. İlknur Aslandağ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.