SİLİNEN 3 PUAN HAKKINDA YÖNETİMDEN AÇIKLAMA

SİLİNEN 3 PUAN HAKKINDA YÖNETİMDEN AÇIKLAMA
Samsunspor'a verilen 3 puan cezası itraza red kararı çıktı. Kırmızı Beyazlılar resmi interner adresinde şu açıklamalarda bulundu.

 " Önceki Samsunspor Yönetim Kurulu’nun oyuncu ben Ofosu Pıasare’ye olan borcunun zamanında ödememesi nedeni ile silinen 3 puanımızın geri kazanımına ilişkin çabalarımızın aşamalarını Türk Spor Kamuoyu ile daha önce paylaşmıştık."

"BU DURUM FUTBOLCULARIMIZI DAHA MOTİVE ETTİ"
Samsunspor açıklamalar şu şekilde devam etti: "Dönemimiz içerisinde ödemeyi de yapmış olmamıza rağmen haklılığımızı ispat için cas (spor temyiz mahkemesi) nezdinde verdiğimiz mücadelenin aşamaları da yine önceki haberlerimiz içerisinde paylaşılmıştı.Sonuçları hepimiz tarafından merak ve heyecan ile beklenen “cas hakem heyeti raporu” elimize ulaşmış ve ne yazık ki davanın aleyhimize sonuçlandığı görülmüştür.
Bu sonuç, teknik heyetimiz ve futbolcularımız ile paylaşılmıştır. 2006 yılından gelen bir davanın günümüz koşullarında uygulanmış olmasının emeğe olan haksızlık olduğunu düşünmek ile birlikte bu durumun futbolcularımızı daha da motive ettiğini, artık Play Off ve final maçlarını daha da istediğini görmekteyiz."   

"TARAFTARA HER ZAMANKİNDEN ÇOK İHTİYACIMIZ VAR"
Kırmızı Beyazlılar taraftar taraftara şu şekilkde seslendi :"23 mayıs 2015 cumartesi günü (bugün) saat 19.30’da oynayacağımız Denizlispor karşılaşmasında taraftarımızın gücüne, onların muhteşem koreografilerine, 90 dakika tükenmeyen enerjileri ile samsunsporumuza verdikleri desteğe, tamamen dolu tribünlerle Play Off’a gideceğimiz bu final maçında her zamankinden daha çok ihtiyacımız var."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.