SEZONUN SON BALE GÖSTERİSİ

SEZONUN SON BALE GÖSTERİSİ
Sezonun son bale gösterisinde izleyicileri muhteşem iki gece bekliyor.

20 ve 25 Nisan tarihlerinde gerçekleşecek olan dans gecelerinde Samsun, Ankara, Mersin ve İzmir Devlet Opera ve Balesi Müdürlüklerinin solist dansçıları boy gösterecek.

20 Nisan 2015 pazartesi ve 25 Nisan 2015 Cumartesi akşamı saat 20.00’ de sahnelenecek olan  gösterimde Ankara Devlet Opera ve Balesi Müdürlüğünün  baş dansçısı Burak Kayıhan ve İtalya’nın Spoleta kentinde gerçekleşen 25. Uluslararası Dans Yarışması’nda Türkiye’yi temsil eden ve ülkemize altın madalyayla dönen Ankara Devlet Opera ve Balesi Bale Sanatçıları Özge Onat ve ilhan Durgut yer alırken 1 saat süren bu kısa gösteride Samsun operası solist bale sanatçıları Boğaçhan Bozcaada, Nazmiye Khozashvılı, Yiğit Erhan, Anna Gorgiashvıvı, Merve Gürer, Orçun Ünal, Orkun Baydoğançağıl Han Öztornacı, Özgün Barılı, Merve Benginer, Özlem Özdemir, Zeynep Benginer, İdil Şengül, İpek Baydoğan Arzu Kaya ve Damla Oktay da yer alacak .

 

Prömiyeri bu akşam sahnelenecek olan “Dans Gecesi” adlı bale temsilinin biletleri www.biletiva.com.tr den ve Opera gişesinden( 0 362 431 50 03 )  temin edilebilir.

      

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.