ZİRVENİN RENGİ KIRMIZI-BEYAZ!

Yılport Samsunspor, 2019-2020 sezonu TFF 2.Lig Beyaz Grup serüveninde ikinci devrenin ilk maçında 19 Mayıs Stadyumu'nda Gümüşhanespor karşısında sahadan 3-0 galibiyetle ayrıldı. Kırmızı-beyazlılar bu sonuçla beraber averajla liderlik koltuğuna oturdu.

Kırmızı-beyazlılar, 19 Mayıs Stadyumu'nda kendi taraftarı önünde TFF 2.Lig Beyaz Grup'ta ikinci devrenin ilk maçına çıktı. Konuk bir başka Karadeniz ekibi Gümüşhanespor'du. Baştan sona Yılport Samsunspor'un üstünlüğüyle geçen maçta, haneye 3 puanı yazdıran goller Atabey Çiçek ve Gökhan Alsan'ın (2) ayağından geldi.

İLK KEZ ZİRVEDE
Yılport Samsunspor, Gümüşhanespor'u mağlup ederek 2019-2020 sezonunda on üçüncü galibiyetine ulaştı. 19 Mayıs Stadyumu'nda taraftarlarını arkasına alarak rakibine karşı kontrollü bir oyun ortaya koyan Yılport Samsunspor, 3-0'lık skorla rakibini yenerek 43 puana yükselerek averajla zirveye yerleşti.. Kırmızı-beyazlılar bu maçla birlikte bu sezon ilk defa liderlik koltuğuna oturmuş oldu.

RAHAT GALİBİYET
Maça boyu üstün olan Yılport Samsunspor'da ilk olarak sahneye 38. dakikada Atabey Çiçek çıktı ve düzgün bir kafa vuruşuyla rakip kaleciyi avlayarak takımını 1-0 öne geçirdi. 44.dakikada ise Gökhan Alsan topu ağlarla buluşturarak durumu 2-0 yaptı.

 İlk yarı bu skorla biterken ikinci yarıya da etkili başlayan Yılport Samsunspor'da 68. dakikada sahneye bir kez daha çıkan Gökhan Alsan takımını rahatlatan golü kaydederek durumu 3-0 yaptı. Yılport Samsunspor rakip kalede gol arayışlarını sürdürdü ancak maçta başka gol olmayınca kırmızı-beyazlılar 3-0'lık skorla zirveye yerleşti. 

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

SAMSUNSPOR Haberleri