ZİRVE TAKİBİ 4 GOLLE SÜRDÜ

Yılport Samsunspor, 2019-2020 sezonu TFF 2.Lig Beyaz Grup serüveninin sekizinci maçında 19 Mayıs Stadyumu'nda Kırklarelispor karşısında sahadan 4-0 galibiyetle ayrıldı.

Kırmızı-beyazlılar, 19 Mayıs Stadyumu'nda kendi taraftarı önünde TFF 2.Lig Beyaz Grup'ta sekizinci maçına çıktı. Konuk, lig onuncusu Kırklarelispor'du. Baştan sona Yılport Samsunspor2un üstünlüğüyle geçen maçta, haneye 3 puanı yazdıran goller Guido Koçer, Enes İslam İlkin, Atabey Çiçek ve Caner Arıcı'nın ayağından geldi. 

MORAL DEPOLADI
Yılport Samsunspor, Kırklarelispor'u mağlup ederek 2019-2020 sezonunda beşinci galibiyetine ulaştı. 19 Mayıs Stadyumu'nda taraftarlarını arkasına alarak rakibine karşı rahat ataklar yapan Yılport Samsunspor, 4-0 gibi net bir skorla Kırklarelispor'u yenerek 18 puana ulaşıp, ikinciliğini koruyarak 22 puanlı lider Manisa Futbol Kulübü'nü takibi sürdürdü. Sekiz haftada 18 gol atarak kalesinde 4 gol gören kırmızı-beyazlılar, aldığı net skorla önümüzdeki hafta konuk olacağı İnegölspor mücadelesi için moral depoladı.

ZİRVE YARIŞI SÜRDÜ
Maça boyu üstün olan Yılport Samsunspor'da ilk olarak sahneye 40. dakikada Gudi Koçer çıktı ve takımını 1-0 öne geçirdi. Devre biterken bulduğu fırsatı iyi değerlendiren kırmızı-beyazlıların genç yıldızı Enes İslam İlkin ise 44. dakikada yakaladığı fırsatı gole çevirerek hırslı oyununu süsledi ve ilk yarının sonucunu 2-0 olarak tayin etti.

İkinci yarıya da etkili başlayan Yılport Samsunspor, 63. dakikada Atabey Çiçek ile skoru 3-0 yaptı. Gardı düşmüş Kırklarelispor karşısında ataklarını sıklaştıran kırmızı-beyazlılar Caner Arıcı'nın golüyle 69. dakikada skoru 4-0'a getirdi. Maçta başka gol olmayınca Yılport Samsunspor, net bir skorla zirve yarışını sürdürdü.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

SAMSUNSPOR Haberleri