ZEYBEK İMİRCİKTE

 

        Cumhuriyet Halk Partisi Samsun milletvekili Kemal Zeybek; Havza İlçe başkanlığının İmircik köyünde düzenlediği sohbet toplantısında, Anayasa değişikliğiyle getirilmek istenen partili Cumhurbaşkanlığının sakıncalarını anlattı. Köy halkının yoğun ilgi ve katılımının yanında, konuyu yakından takip ettikleri görüldü.

      Ekonomik dengelerin çok bozulduğunu toplumun bütün kesimleri biliyor ve hissediyor. Bu gün bunları konuşmadan daha önemlisi Anayasa değişikliğiyle getirilmek istenen, Rejimi değiştirmek olduğunu Milletimiz çok iyi biliyor. Asıl hedeflerinin rejimi değiştirmek isteyenlere milletimiz oylarıyla geçit vermeyip, dur diyecektir.

      Anayasa değişikliğiyle getirilmek istenen rejim değişikliğinin maddelerine kısaca göz attığımızda, Halkımızın, Ülkemizin yararına en ufak bir madde görmek mümkün değildir.

      Milletvekili sayısı 600 olacak, Bakanlar milletvekili olmayanlardan seçilecek, Cumhurbaşkanı kaç yardımcı atayacak belli değil. Partili Cumhurbaşkanı tarafından atanan yardımcıları ve Bakanlar dokunulmazlık zırhına bürünecektir. Atanan yardımcıların ve Bakanların sayıları belli olmadığı gibi atanma kriterleride belli değildir. Seçilmeden en üst makamları işgal edecek atanmış bürokratlardan hesapta sorulamayacak. Atanan Bakan ve Cumhurbaşkanı yardımcılarının ücret ve her türlü sosyal hakkı halkımızın vergileri ile ödenecektir. Yine yükü Halkın tamamı çekecektir. 18 yaşında milletvekilliği Milletin aklıyla alay etmektir. Gençlerimizi seviyor ve en iyi makamlarda görmek istiyoruz. İktidarı bu konuda samimi bulmuyoruz. Geçtiğimiz seçimlerde seçilme yaşı 25 ti kaç milletvekiliniz vardı? Neden genleri seçilecek yerlerden aday yapmadınız. Tam bir aldatmaca olduğunu düşünüyorum.

      2010 Referandumu sonrası HSYK yapısını değiştirerek, örgütlemiş oldukları cemaat yapısı ile Ordumuzun genleriyle oynadılar, hak etmeyen niteliksiz kişileri rütbe ve makam sahibi yaparak 15 Temmuz Darbe girişimine zemin hazırladılar. Zırhlı araç tahsis ettikleri savcılarla aydınlarımızı, siyasetçileri tutuklatarak, ceza evlerine atarak itibarsızlaşmaya çalıştınız ve ceza evlerinde hayatını kaybedenler oldu.

      Bazı kurumların tabelalarında bulunan TC harflerine tahammül edemeyen ve TC yi kaldıran anlayışa sakın güvenmeyin. 16 Nisan tarihinde yapılacak “Referandum ”da art niyetli oldukları yaptıkları işlerden anlaşılan bu anlayışa sakın izin vermeyin. Bu Ülke hepimizin, 79 milyon bir arada yaşayan Millet bağıyla kardeş ve akrabayız. Tek kişi acı, şiddet, yoksulluk ve gözyaşı demektir. Hep birlikte Ülkeyi yoksulluğa, yolsuzluğa ve yasaklara teslim etmemek için hep birlikte “HAYIR” da birleşelim.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

GÜNCEL Haberleri