Gezici mobil çadır uzgur mahalle sakinlerine sıcak iftar sofralarında aynı anda oruçlarını açma zevkini yaşattı. İftar çadırına eşi Lütfiye Demirtaş'la beraber katılan Başkan Necattin Demirtaş büyük-küçük demeden herkesi selamlayarak yüzlerde sıcak bir tebessüm bıraktı.
Günlük 3 çeşit sıcak yemeğin hazırlandığı pilav kazanının başına geçen Başkan Demirtaş, uzgurlu mahalle sakinlerine bol kepçe pilav dağıttı. İftar sonrası kurulan masalarda mahalleliyle çay içerek sohbet eden Başkan Demirtaş, Vatandaşların sıkıntılarına çözüm bulmak için azami gayret sarf edildiğini ifade etti.
Başkan Demirtaş," Ramazanın güzelliğini hep birlikte yaşadık, yaşamaya devam ediyoruz. İftar sevincini, o manevi havayı ve coşkuyu her gün ayrı bir mahalleyi misafir eden iftar çadırımızda hep birlikte biten ramazan ayının üzüntüsü gelecek olan ramazan bayramın sevincini yaşıyoruz. Şimdiden tüm hemşerilerimin Ramazan Bayramı'nı kutluyorum" dedi.
.
Yüzlerde sıcak bir tebessüm bıraktı
11 Ayın sultanı Ramazan ayının son günlerine yaklaştığımız şu günlerde İlkadım Belediyesi iftar çadırı her gün dolup taşıyor.
İlk yorum yazan siz olun