YÖNETMİ PROTESTO ETTİLER

Kırmızı Beyazlı taraftarlar Samsunspor-Karagümrükspor karşılaşmasında protokol tribünü önünde Yönetimi protesto ederek karşılaşmaya girmediler ve tepkilerini dile getirdiler.

MAÇ GİRMEYEREK YÖNETİMİ PROTESTO ETTİLER
Samsunspor'lu taraftarlar kupa maçıdna stadyuma geldiler ancak Yönetimi protesto etmek için tribündeki yerlerini almadılar. Daha önce Yönetime tepki göstermek için Nuri Asan Tesislerine yürüş düzenleyen ve Tabut bırakan Sözğütlübahçeliler Taraftarlar Derneği Karagümrükspor maçında da protokol tribünleri önünde Yönetimi protesto ettiler ve tribündeki yerlerini almayarak tepkilerini dile getirdiler.


SAMSUNSPOR UÇURUMA SÜRÜKLENİYOR
Samsunspor'un her geçen gün mevcut Yönetimin sayesinde uçurumu sürüklendiğini belirten Söğütlübahçeliler Taraftarlar Derneği Başkanı Samet Buldan,"Mevcut Yönetim yüzünden Samsunspor uçuruma sürükleniyor. Bizler taraftarlar olarak her fırsatta tepkimizi dile getiriyoruz. Bugünde kupa maçına girmeyerek Yönetimi bir kez daha protesto ediyoruz" şeklinde konuştu.

FUTBOLCULARI BAĞIRLARINA BASTILAR
Öte yandan Kırmızı Beyazlı renklerek gönül veren Şirinler Grubu ise Türkiye kupası maçının ikinci yarısında tribündeki yerlerini aldılar. İkinci yarının başından sonuna kadar takımlarına destek olan Şirinler Grubu "Yönetim uyuma taraftarın dışarda" tezahüratlarının ardından maç sonu tüm futbolcuları tribüne çağırarak "Samsun sizinle gurur duyuyor. Paranız ödenir hakkınız ödenmez" tezahüratlaryla oyuncuları bağırlarına bastılar.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (2)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

SPOR Haberleri