Yol açım çalışmasında olay

Tekkeköy Yeni Büyüklü Mahallesi Mamatlı mevkiinde yol yapımı ve parke çalışmaları sürdüren Tekkeköy Belediyesi ekipleri vatandaşların engeline takıldı

Yeni Büyüklü Mahallesi Mamatlı mevkiinde yol yapımı esnasında vatandaşlar Belediye ekiplerinin çalışmasını durdurdu ve yol kenarındaki bahçe çitlerini kaldırmak istemedi. Vatandaşların engellemeleri ve yol üzerindeki bahçe çitlerini kaldırmamakta ısrar etmeleri üzerine bölgeye jandarma ve zabıta ekipleri sevk edildi.

Vatandaşların ikna edilmesi üzerine yol çalışmaları kaldığı yerden devam edildi. Tekkeköy Belediye Başkanı Hayati Tekin "Yol yapım çalışmaları esnasında bazen benzer olaylarla karşı karşıya gelebiliyoruz. Amacımız halkımıza hizmet vermek. Karşılaştığımız tüm olumsuzluk ve engellemelere rağmen çalışmalarımıza yılmadan devam edeceğiz. 2011 yılı içerisinde 52 bin metre kare parke yol çalışması yaptık. Bundan sonraki yıllarda daha fazla yol çalışması yapacağız.Tüm olumsuzluklara ve engellemelere rağmen yol yapım çalışmalarına aralıksız yılmadan devam edeceğiz" dedi.

DENGE/GÜNCEL

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

BÖLGE ve İLÇELER Haberleri