YİNE KAZIK ÇAKACAK!

Gençlik Caddesi'nin bir bölümüne daha önce kazık çakan ve verilen söz üzerine trafiğe açan vatandaş, Büyükşehir Belediyesi'nce herhangi bir işlem yapılmaması üzerine yolu yeniden kapattı.

İlkadım İlçesi'nde bulunan ve Samsun'un en işlek caddelerinden olan Gençlik Caddesi'nin bir bölümüne kendi tapulu yeri olduğu gerekçesiyle kazık çakarak uzun bir süre araç trafiğine kapalı tutan İbrahim Akbulut, Büyükşehir Belediyesi'nin olumlu yaklaşımı nedeniyle yolu trafiğe açmıştı.

BÜYÜKŞEHİR UMURSAMADI
Bulvar ile Kalkancı yolu üzerinde 1. Hat dolmuşlarının da kullandığı çift şeritli işlek yolun Samsun'a giden kısmın bir bölümünü bu defa yolu kazıyarak ve toprak dökerek kapattı. Büyükşehir Belediyesi'nin aradan 8 ay geçmesine rağmen herhangi bir adım atmaması üzerine yol yeniden trafiğe kapanmış oldu.

İSTEKLERİM YERİNE GELMEDİ
Arazisinin 2006 yılından beri yol olarak kullanıldığını söyleyen Akbulut, "Buraların imarı var ama yerim yola gittiğinden bana inşaat yapacak yer yok. En son yolu açtığımda 2013 yılında Büyükşehir Belediyesi'ne verdiğim dilekçede teklifimi belirttim. İsteklerim yerine gelmezse yolun diğer tarafını da kapatacağım" dedi. Onur Emirza

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (2)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

GENEL Haberleri