YILDIRIM’ DAN VEDA ZİYARETİ

Türk Silahlı Kuvvetleri Mehmetçik Vakfı Samsun Temsilciliğinden görev süresi dolan Emekli Dr. Kurmay Albay İbrahim Yıldırım vedalaştı. Yıldırım,” Sizlerle birlikte dolu dolu bir 3 yıl geçirdim ”dedi. 

Veda ziyaretlerinde Emekli Dr. Kurmay Albay İbrahim Yıldırım başta Çarşamba Kaymakamı Mustafa Güney olmak üzere ve ardından Çarşamba Belediye Başkanı Hüseyin Dündar ile Poelsan A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Dağdelen’ e desteklerinden dolayı birer şilt takdim etti.

DESTEKLERİNİZDEN DOLAYI HEPİNİZE TEŞEKKÜR EDİYORUM
Mehmetçik Vakfı Samsun Temsilciliğinde görev yaptığı süresince desteklerini esirgemeyenlere veda ziyaretinde bulunduğunu vurgulayan İbrahim Yıldırım, “3 yıl görev yaptığım kurumumda görev sürem doldu. Bugüne kadar bizlere vermiş olduğunuz desteklerinizden dolayı hepinize teşekkür ediyorum. Türk Silahlı Kuvvetleri Mehmetçik Vakfı “Bağış Toplayan Değil, Bağış Kabul Eden Bir Vakıftır”. Benden sonra görevi devralacak olan Emekli Albay Bülent Uzun’ a yeni görevinde başarılar diliyorum. Bu ikili ilişkilerimiz görevli olduğum süre içerisinde devam etti, bundan sonraki zamanlarda da devam edecektir. Hepinize teşekkür ediyorum” diyerek vedalaştı.
Köksal ÖNER
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

GÜNCEL Haberleri