Demirdöküm Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Christoph M. Grosser'in de katıldığı açılışa, Vaillant Group Türkiye Servis Direktörü Aykut Baliba, Demirdöküm Satış ve Pazarlama Direktörü Erdem Ertuna, Samsun Valisi Hüseyin Aksoy, Samsun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Salih Zeki Murzioğlu ile Almanya Ankara Büyükelçisi Dr. Eckart Cuntz katıldı.
DEMİRDÖKÜM KALİTE VE HİZMET STANDARDINI YÜKSELTİYOR
Demirdöküm Yönetim Kurulu Başkanı Christoph M. Grosser açılışta yaptığı konuşmada Demirdöküm ailesi olarak kaliteli ürünleri, kaliteli hizmet anlayışıyla birleştirdiklerini ifade ederek, Demirdöküm'de önemli ve büyük değişimler yaşandığını, kurumsal kimlik çalışmalarınınsa bu değişimin görünen yüzü olduğunu söyledi. Demirdöküm'ün 57 yıldır gerek yurt içinde gerekse yurt dışında gösterdiği performansla büyük başarılara imza attığını belirten Grosser, Son yıllarda ürünlerimizdeki kalite standardını yükseltmenin yanı sıra yetkili satıcı ve servis yapılanmamızda da büyük değişimlere gidiyoruz. Baştan aşağı yenilenen yetkili satıcılarımız, Demirdöküm'ün değişimini kucaklayan dinamik yüzünü sizlere yansıtacaktır" dedi.
DEMİRDÖKÜM HER ŞEYİYLE ÖNCÜ BİR MARKA
Demirdöküm Satış ve Pazarlama Direktörü Erdem Ertuna Demirdöküm'ün her zaman iklimlendirme sektörünün öncü markası olduğunu belirterek, Ürünlerimiz ve satış sonrası hizmet kalitemizle daima tüketicilerin beğenisini kazandık. Demirdöküm markası çatısı altında, siz tüketicilerimize hizmet veren yetkili satıcılarımızın çalışma standartlarını sistematik hale getirdiğimiz yeni iş modellerimizle, bu ülkeye hizmet etmek bizlere ayrıca gurur veriyor. Yenilenen showroom'larımıza tüm Samsunlu vatandaşlarımızı bekliyoruz" ifadelerini kullandı.
SAMSUN GELİŞİYOR
Samsun ekonomisinin geliştiğini ve büyüdüğünü ifade eden Samsun Valisi Hüseyin Aksoy da, "Bu tür işletmelerin açılması ekonominin geliştiğinin bir göstergesidir. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum ve Samsun'a hayırlı olmasını diliyorum" diye konuştu. Konuşmaların ardından Demirdöküm Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Christoph M. Grosser, Samsun Valisi Hüseyin Aksoy ve Demirdöküm Satış ve Pazarlama Direktörü Erdem Ertuna kurdele keserek açılışı gerçekleştirdi.
BÜYÜKELÇİYE SAMSUN HATIRASI ATATÜRK HEYKELİ
Açılışın ardından bir süre görüşme yapıldı ve Demirdöküm'ün hizmet anlayışı anlatıldı. Daha sonra "Samsun-Almanya İşbirliği Günü" etkinliğine katılmak için Samsun'a gelen ve açılışa da katılan Almanya Ankara Büyükelçisi Dr. Eckart Cuntz'a Samsun hatırası olarak Atatürk Heykeli hediye edildi.
Zelfi VURAL
"Yeni yüzümüzle karşınızdayız
İklimlendirme sektörünün öncü markalarından Demirdöküm'ün Türkiye genelindeki yetkili servis ve satıcılarını kurumsal çatı altında toplama çalışmaları kapsamında Demirdöküm Samsun yetkili satıcısı Ana Yapı yenilendi. Demirdöküm Yönetim Kurulu Başkanı Chri
İlk yorum yazan siz olun