YENİ YIL TAKVİMİ İLKADIM’DAN

İLKADIM BELEDİYESİ ÜCRETSİZ TAKVİM DAĞITTI.

İlkadım Belediyesi, kültür faaliyetleri kapsamında 40.000 bin adet 2014 yılı yapraklı takvim bastırarak halka ulaştırdı.

Sosyal belediyecilik anlayışı çerçevesinde 2014 yılı takvimi çıkartan İlkadım Belediyesi ,Saathane Meydanı Büyük Cami'inde vatandaşlara ücretsiz takvim dağıttı.Bir kültür hizmeti olarak dağıtılan takvim, büyük beğeni topladı. Görevliler tek tek işyerlerini gezerek Saathane Meydanındaki esnaf ve çay ocaklarına Belediyenin 2014 yılı takvimini esnafa hediye etti.

Tasarım ile dikkatleri üstüne çeken takvimleri alan vatandaşlar,hem İslam kültürünü hem de Türkçülüğü simgeleyen motifleri üzerinde barındıran takvimden memnun kaldıklarını dile getirdiler.

HALKIMIZIN BİZE VERDİĞİ DESTEK HEYECAN VE GÜÇ KATIYOR.

Her yıl olduğu gibi bu yılda takvim dağıttıklarını söyleyen İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş,Kültürel çalışmaların ilçede hız kesmeden devam edeceğini söyledi.Belediye olarak 40 bin adet takvimi halkımıza yeni yıla girerken ücretsiz dağıtmak istedik.İlçe halkımızın takvimlerimize göstermiş olduğu ilgi bizleri memnun etmiştir.Halkımızın bize verdiği destek bizlere heyecan ve güç katmaktadır. Tüm halkımıza sağlıklı ve huzurlu seneler diliyorum.” dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

BÖLGE ve İLÇELER Haberleri