Yeldan, göreve başlar başlamaz Samsun için hayata geçirmek istedikleri projelerden bahsetti
2 yıl Yozgat Cumhuriyet Başsavcılığı görevini yaptıktan sonra Samsun Başsavcılığı'na atanan Ali Yeldan, adliye muhabirlerini makamında kabul etti. Yeldan, Samsun'a atanmaktan mutluluk duyduğunu söyledi.
"HER ZAMAN SUÇLULARIN KARŞISINDA OLACAĞIZ"
Samsun'un huzur ve güveni için gece gündüz çalışacaklarını ifade eden Yeldan, şunları kaydetti: "Önce Samsun'un adli altyapısını iyileştirmek için elimizden geleni yapağız. Adliye ve cezaevi gibi kurumları modern bir hale getirmenin gayreti içinde olacağız. Hukukun üstünlüğü için çalışacağız. Samsun için eksiklikleri tespit edip, bunların giderilmesini sağlayacağız. Vatandaşların huzur ve güveni için çalışacağız. Her zaman suçluların karşısında olacağız."
OTÇU VE GÜLEÇ DE GÖREVE BAŞLADI
Bu arada, Diyarbakır 4. Ağır Ceza Mahkemesi Başkanlığı'ndan, Samsun Adalet Komisyon Başkanlığı ve 1. Ağır Ceza Mahkemesi Başkanlığı görevine atanan Hüsamettin Otçu ile Trabzon 1. Ağır Ceza Mahkemesi Başkanlığı'ndan Samsun 2. Ağır Ceza Mahkemesi Başkanlığı'na atanan Dursun Kaya Güleç de görevlerine başladı.
Yeni Başsavcı'dan hızlı başlangıç
Hakim ve Savcılar Yüksek Kurulu'nca (HSYK), Yozgat Cumhuriyet Başsavcılığı'ndan, Samsun Cumhuriyet Başsavcılığı'na atanan Ali Yeldan görevine başladı.
İlk yorum yazan siz olun