Yazgı; “Çözüm dedikleri zulümdür”

Seçim çalışmaları kapsamında 200 Evler Mahallesi sakinleri ile bir araya gelen MHP Canik Belediye Başkan Adayı Şefik Yazgı, Roman vatandaşlara çözüm olarak gösterilenin zulüm olduğunu ifade etti

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Canik Belediye Başkan Adayı Av. Şefik Yazgı ilk mitingini binlerce kişinin katılımı ile 200 Evler Mahallesi'nde düzenledi. Burada mahalle sakinlerine seslenen Yazgı, “Size sormadan, sizin fikriniz alınmadan ben yaptım oldu mantığı ile hizmet edenler, kırarak, dökerek ve halkı ezerek vatandaşı hiçe sayanlardan hesap sorma günü geldi söz şimdi milletin. Romanlar Canik'in en eski sakinleridir. Sizi oradan alıp, o dağa, o dağdan alıp bu köye sürecek çözümler olsa olsa zulümdür çözüm değildir. Efendim yavuz selimi oradan çıkaracaklarmış ev sahiplerine de başka yerden arsa vereceğiz evini oraya yap diyorlar evlerinizde gözü olanların gözü çıksın” dedi.

“BOYASIZ, ÇATISIZ EV KALMAYACAK”
Daha sonra çözüm önerilerinden bahseden Yazgı, “Sıvasız, boyasız, çatısız ev bırakmayacağız. Zaten parkesiz yol bırakmamıştık. Sizi dışlayanlara, sizi insan yerine koymayanlara, meclis üyesi listelerinde size yer vermeyenlere, en büyük tokadı benim kontenjan meclis üyem olan Çeto Yaşar'a destek vererek atacaksınız. Sizden yaşarı istiyorum. Meclise onu gönderin, 3 hilalin üzerine mührü vurun, Canik'te zulüm düzenine son verin” diye konuştu.

GÜNCEL Haberleri