YAYLA UŞAKLARI GECESİNE KATILDILAR

Canik Müteahhitler Derneği Onursal Başkanı Cemal Semiz, Canik Muhtarlar Derneği Başkanı Ahmet Genç'in düzenlediği Yayla Uşakları gecesine katıldı

Canik Müteahhitler Derneği Onursal Başkanı Cemal Semiz, Canik AK Parti Kadın Kolları Başkanı Gülay Korucu, Karşıyaka Spor Kulübü Başkanı Mithat Kurumahmutoğlu, Müteahhitler Derneği Başkanı Cafer Cafer Mersinli, İş Adamı Ergin Levent ve Havzalılar Derneği Başkanı Yahya Bozkurt ile heyeti geçtiğimiz akşam gerçekleşen Canik Muhtarlar Derneği Başkanı Ahmet Genç'in düzenlediği Yayla Uşakları gecesine katıldı. Keyifli ve bol bol horon oyunuyla eğlenceli geçen geceye özellikle katılımın yoğun olması dikkatlerden kaçmadı.

Sıcak bir sohbet ve kaynaşma eşliğinde gerçekleşen gece sonrası açıklamalarda bulunan Canik Müteahhitler Derneği Onursal Başkanı Cemal Semiz," Öncelikle bu güzel geceye bizleri davet eden Canik Muhtarlar Derneği Başkanı Ahmet Genç'e teşekkür ediyorum. İş Adamı, Sivil Toplum Örgütü Başkanları ve Müteahhit arkadaşlarımız ile güzel bir gece bir araya gelerek sohbet etme imkânı bulduk. Bu gecede emeği geçen herkese teşekkür ediyorum." şeklinde konuştu.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

YAŞAM Haberleri