YAŞAM KORKUSU!

Rize ye gidiş gelişlerde iki şerit yapılan yolda köylerine ulaşmakta zorluk çektiklerini söyleyen vatandaşlar yola kavşak yapılmasını istediler

İyidere-İkizdere Karayolundan köylerine ulaştıklarını söyleyen Kalkandere Yokuşlu Köyü Muhtarı İdris Çakır Çepnioğlu'yol ayrımına kavşak yapılmasını istiyorum. Gereken yerlere birkaç kez müracaat ettim ama bize olumlu bir cevap verilmedi. Yokuşlu köyüne çıkacak olan kavşaktan 5-6 köy yararlanacak. Bizim yolumuz Kalkandere'ye ulaşan birkaç köyün faydalandığı bir yoldur. Burada kavşak yapılmadığı için birçok tehlike yaşadık. Çocuklarımız araçlara binerken araçlardan inerken gerçekten can korkusu yaşıyor”

Yardım bekliyoruz

Köylüler, “ Proje üzerinde tadilatlar değişiklikler her zaman yapılabilir. Can tehlikesi yaşanan bir yerde kavşak yapmak çok mu zor? Yolda yapılan bir proje var ama yol daha bitmedi ki. Otobüs ve minibüslerden inen yayalar köye çıkmak için karşıya geçmek zorundalar. Karayolları Bölge Müdürlüğünü bu konuda daha duyarlı olmaya davete diyoruz” dediler.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

BÖLGE ve İLÇELER Haberleri