Vezirköprü'ye yeni araçlar

Vezirköprü Belediye Başkanı İbrahim Sadık Edis, “Vezirköprü Belediyesi hizmet kalitesi arttırabilmek için araç filosunu geliştirmeye devam ediyor.

Daha önce alımını yapmış olduğu 13 araçtan 3 tanesi teslim aldık.İlçemize hayırlı ve uğurlu olsun "dedi.

'TESLİM İŞLEMLERİ TAMAMLANDI'
Vezirköprü Belediyesi daha kaliteli ve daha hızlı bir şekilde çalışmalarını sürdürmek için araç filosunu büyütmeye devam etiğini ifade eden Vezirköprü Belediye Başkanı İbrahim Sadık Edis, “ . Alım işlemleri tamamlanan 13 araçtan 3 tanesi teslim alındı. Teslim alınan araçlardan 2 tanesi birçok amaçla kullanılabilinen yükleyici ve kazıcı özelliğine sahip olan kepçe 1 tanesi ise iş makinelerimizin nakliyesinde kullanılacak olan çift çekerli Tır’ın teslim işlemleri tamamlandı. Teslim alınan araçlar Belediye binası önünde görücüye çıktı"diye konuştu

 
'ARAÇ FİLOMUZA KATTIK'
Vezirköprü Belediyesi olarak mutlu bir gün yaşadıklarını belirten Vezirköprü Belediye Başkanı İbrahim Sadık Edis, “İşlerimizi kolaylaştırmak, hizmette verimliliği arttırmak ve daha iyi hizmet verebilmek için araç parkımızı güçlendirmeye devam ediyoruz. Güçlendirilmiş araç filomuzla vatandaşlarımıza daha kaliteli, daha hızlı ve daha verimli hizmet sunabileceğiz. İlçemize uzun yıllar hizmet verecek araçlarımız, çalışmalarımızda bizlere büyük kolaylık sağlayacaktır. Bugün iki adet kazıcı yükleyici kepçe ve bir adet çift çekerli Tır daha araç filomuza kattık. Bizim sosyal Belediyecilik anlayışımız laf üretmek değil çalışmaktır. Gerçekleri göremediğimiz zaman inandırıcılığınız zamanla yok olacaktır. Araçlarımızın İlçemize ve belediyemize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Köksal ÖNER


 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

BÖLGE ve İLÇELER Haberleri