Vekillerin güreş merakı

Kavak Geleneksel Yaşar Doğu Güreş Şenlikleri büyük bir heyecan ve coşkuyla başladı. Her sene renkli görüntülere sahne olan şenlikler vatandaşlara doyumsuz bir güreş ziyafeti yaşattı

Bu yıl düzenlenen şenliklere AK Parti Samsun Milletvekilleri Fatih Öztürk ile Ahmet Yeni, eski milletvekillerinden Musa Uzunkaya ve Mehmet Kurt, Ladik Belediye Başkanı Kemal Kaplan, Havza Belediye Başkanı Murat İkiz ile Asarcık Belediye Başkanı İbrahim Yüce katıldı.



Şenlikler dev kazanlarda pişirilen keşkeklerin açılıp dağıtılması ile başladı. Keşkek kazanları AK Parti eski Milletvekili Musa Uzunkaya'nın duasıyla açıldı. Daha sonra AK Parti Samsun Milletvekilleri Fatih Öztürk ve Ahmet Yeni vatandaşa keşkek dağıtırken Kırkpınar Başpehlivanı Recep Kara da katıldı. Şenlikler güreşlerle sona erdi. AK Parti Samsun Milletvekili Fatih Öztürk Yaşar Doğu'nun memleketinde bulunmaktan büyük mutluluk duyduğunu belirtirken, "Şenlikler ilçe halkının kaynaşması ve birlik beraberliğin olması açısından büyük önem taşır. Türk'ün gücünü dünyaya kanıtlayan şampiyonun memleketinde bu güreşlerin sürekli olmasını diliyorum" dedi.

GÜNCEL Haberleri