Ziyarette Samsun Bölge Müdürlüğü sorumluluk alanında 14 il bulunduğunu belirten Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu Bölge Müdürü Namık Aşıla, kurumun yapmış olduğu çalışmalar, baz istasyonlarının kurulmasının denetlenmesi, telsiz sistemleriyle ilgili düzenlemelerin, izinlerinin ve denetlemelerinin yapılması, güvenli internet kullanımı konularında yapılan çalışmalar hakkında Valimiz Hüseyin Aksoy'a bilgi sundu.
Çağımızda insan hayatında iletişimin ve teknolojinin çok önemli bir noktaya geldiğini ifade eden Aksoy da ''Kurum olarak iletişimin kapasitesinin artırılması için kurulan sistemlerin denetiminde çok önemli görevler yapmaktasınız. Ülkemiz ve bölgemiz adına yaptığınız bu önemli görevinizde sizlere başarılar diliyorum.'' dedi.
Ziyaret sonunda Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu Bölge Müdürü Namık Aşıla, Vali Hüseyin Aksoy'a Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu adına üzeri çini işlemeli bir tabak takdim etti.
Vali Aksoy'u bilgilendirdi
Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu Bölge Müdürü Namık Aşıla, Samsun Valisi Hüseyin Aksoy'u makamında ziyaret etti.
İlk yorum yazan siz olun