KAPIDA KARŞILADILAR
Atatürk Kültür Merkezi'nde verilen resepsiyona Vali Hüseyin Aksoy ile eşi Hülya Aksoy ev sahipliği yaptı. Vali Aksoy ve eşi, davetlileri resepsiyon salonunun kapısında karşıladı.
KATILIM YOĞUN OLDU
Resepsiyona Garnizon Komutanı Tümgeneral Mehmet Göktan, Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Samsun Cumhuriyet Başsavcısı Ali Yeldan, İl Emniyet Müdürü İsmail Türkmenli, İl Genel Meclisi Başkanı Mustafa Karakurt, kamu kurum ve kuruluşların üst düzey yetkilileri, sivil toplum örgütleri temsilcileri, şehit ve gazi aileleri katıldı.
9.YIL PASTASINI KESTİLER
Resepsiyon'un ardından protokol üyeleri Samsun Devlet Opera ve Balesi Orkestrası'nın hazırladığı Cumhuriyet konserini izlediler. 'Cumhuriyet Bayramı Resepsiyonu' kesilen 89. Yıl pastasının ardından sona erdi.
Vali Aksoy resepsiyon verdi
Samsun Valisi Hüseyin Aksoy, Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluşunun 89. yıl dönümü nedeniyle resepsiyon verdi
İlk yorum yazan siz olun