Uzun Çarşı'nın çehresi değişiyor

Çarşamba Belediyesi İlçenin büyük bir bölümünde sürdürdüğü alt yapı, aydınlatma, yol ve kaldırım çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Doğuyaka'da Belediye Sarayı civarındaki yol ve kaldırım çalışmaları ile Batıyaka Abdullahpaşa Meydanı'ndaki yağmur suyu hatları yenileme çalışmaları devam ediyor. İlçenin birçok mahallesinde ara sokaklardaki kilit parke yol çalışmalarına, inşaatları tamamlanan yeni stadyumun ve iletişim fakültesinin çevre düzenleme çalışmaları da eklenince ilçe adeta şantiye alanına döndü.

MAHALLELERİN YOLLARI YENİLENİYOR

Çarşamba İlçesi'nde bozulan yol ve kaldırımlardaki yenileme çalışmalarını anlatan Belediye Başkanı Hüseyin Dündar, “İlçemiz Batıyaka'da Cumhuriyet, Sungurlu, Sarıcalı, Gazi ve Kirazlık Çay Mahallelerimiz ile Doğuyaka'da Çay, Hasbahçe ve Orta Mahalle de başlattığımız yol kaldırım ve alt yapı çalışmalarımız devam ediyor. Çalışmalar kapsamında bozulan yol ve kaldırımlar ile yetersiz kalan yada zarar gören altyapılar yenileniyor. Genişletilen kaldırımlar ve yeni yollarla Uzun Çarşı modern bir görünüme kavuşuyor.” şeklinde konuştu. Belediyenin yol ve kaldırım çalışmalarını takdir ettiklerini belirten ilçe halkı, Yapılan çalışmaların memnuniyet verici olduğunu olduğunu kaydettiler.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

BÖLGE ve İLÇELER Haberleri