UYUYAN DEVİN UYANIŞI

Abdurrahman Bahadır

UYUYAN DEVİN UYANIŞI


Uyanışın ayak sesleri yükseliyor Anadolunun her tarafından. Bu uyanış viraneye dönmüş bir milletin enkazından yeniden doğmasına öncülük yapan ak parti kurmayları ve cumhur başkanımız sayın RECEP TAYYİP ERDOĞAN önderliğinde başlamıştır. Bu uyanış hareketi gücünü milletten almaktadır. Verilen her oy yine milletin gücüne güç katmaktadır. Verilen vergiler halka eski Türkiye tabiriyle sadece yol, su, elektrik olarak geri dönmüyor, uydu, füze, tank, uçak, helikopter çeşitli zırhli araçlar olarak dönüyor. Halkın kendine güveni geldiği her alandaki atılımlarla belli ederek ülkeyi canlandırıyor hayat veriyor.

Yaklaşık iki yüz yıllık rüyamız gerçek oluyor. Osmanlının hasreti babadan oğula ondan toruna aktarılıyor bir türlü gerçekleşemeyen büyük rüya artık gerçekleşiyor.. Hayatımda hiç olmadığım kadar kendimi mutlu hissediyorum. Osmanlıdan sonra ilk kez dünyada yaşanan adaletsizliklere karşı dik duruyor ağırlığımızı koyuyoruz. Bana Osmanlı torunu olduğumu yeniden hatırlatan, eziklikten dik duruşa kavuşturan devlet büyüklerime verdiğim her oy anasının ak sütü gibi helal olsun.

Ezilen Türk milleti artık şaha kalkmaktadır. Yok edilmek istenen büyük ruhun yeniden dirilişi demektir. batının çıkarcı politikaları, hile ve entrikaları, ekonomik haçlı seferlerine rağmen ayakta kalmayı başarmış, hasta adam öldü ölecek derken kendi hekimleriyle tedavi olmuş kurtulmayı başarmıştır. Bütün kirli planlar uyanan devin dirilişini engelleyememiş ve hepsi bertaraf edilmiştir.

İslam dini karşısında tek vucut olan küfür medeniyeti tüm demsilcileri vatikan etrafında birleşmiştir. Oyunları bozulan küffarlar bu yükseliş karşısında şaşkına düşmüşlerdir. Bu beklenmedik canlanma ve diriliş için şaşkınlıklarını gizleyememişlerdir. Taktiklerinin bir işe yaramadığını görmek onları şok etmiştir. İslam dünyası henüz küffarların prangalarından kurtulamamış, başlarındaki Firavunların esaretleri altında inim inim inlemektedirler. 

Artık Arapların kurtuluşu İslam birliğiyle mümkün olacağı yeni Osmanlıyı beklemektedirler. Hristiyanların papa etrafında birleşmesi, İslam''ın da halife etrafında birleşmesini zorunlu kılmıştır. Siyonizmin terör devleti İsrail''in
yok olması yakındır. Deccal er geç ortaya çıkacak Mehdi aleyhisselam orduları karşısında hezimete uğraması yakındır. Orta doğu büyük oluşumlara gebe olacaktır. Hakikatin güneşi doğması yakındır.
Er yada geç Resulullah s.a.v efendimizin hadisleri gerçekleşecektir. Sonunda zafer üstün gayretlerimizle bizim yani İslamın olacaktır.

ABDURRAHMAN BAHADIR 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.