USTA'DAN SEÇİM KOORDİNASYON MERKEZİ AÇILIŞI

Samsun Milletvekili ve Bağımsız Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Erhan Usta, Havza Seçim Koordinasyon Merkezi'nin açılışını yaptı.

Kurban kesilerek ve dualarla açılan Seçim Koordinasyon Merkezi'nin açılışında konuşan Usta, "Ben bağımsız bir adayım, diyorlar ki neden bağımsız olarak aday oldun. Ben partiden ihraç edilmemden sonra başka bir partiye geçmek benim siyasi duruşumla bağdaşmazdı. Bunu kendime yakıştıramadım. Yoksa, hepsi cok sağ olsun, bazı siyasi partiler bana teklifte bulundu. Ancak bir partiden ihraç edildikten bir hafta sonra başka bir partiye geçmeyi etik olarak doğru bulmadığım için başka bir partiden aday olmadım" dedi.

 

Açılışa; İYİ Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hayati Tekin, CHP Samsun Milletvekili Kemal Zeybek, İYİ Parti Samsun İl Başkanı Recep Güleroğlu'na, CHP Havza Belediye Başkan Adayı Mehtap Yeşilbaş, BTP Havza Belediye Başkan Adayı Mehmet Dağlı, Saadet Partisi Havza Belediye Başkan Adayı Şenol Tunçay, Bağımsız Havza Belediye Başkan Adayları Mahmut Karahan ve Mustafa Turan'a, DP Havza Belediye Başkan Adayı Turgay Saat ve çok sayıda Havzalı vatandaş katıldı.

 

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

GÜNCEL Haberleri