Ülkenin altına dinamit koyuyorlar

MHP İl Başkanı Karapıçak, Başbakan, bakan,m illetvekili, parti görevlisi, partili ve bir kısım bürokratın siyasi-bölücü emelleri ve ekonomik rant uğruna ülkenin altına dinamit koyduklarını söyledi

Ülkemizde Türk düşmanlığının meslek dalı haline getirildiğini savunan Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Samsun İl Başkanı Abdullah Karapıçak, hükümetin, televizyon ve gazeteleri kontrol altına alarak, mütareke basını, yazarları ve tetikçi kalemlerin vardiya usulü tv kanallarını gezerek “Türk düşmanlığı” yaptığını kaydetti.

BAŞBAKAN ÖZÜR DİLESİN

"Bölücü, yıkıcı ve ayırıcı ne kadar adam varsa televizyonlara çıkmaktadır" diyen Karapıçak, "Başbakan, bakan, milletvekili, parti görevlisi, partili ve bir kısım bürokrat siyasi-bölücü emelleri ve ekonomik rant uğruna ülkenin altına dinamit koydukları bir gerçektir. Tayyip Erdoğan'ın Türklük kavramına karşı giriştiği bu savaşta; hata ettiğini ve ülke ekonomisini küresel denilen şirketlere devretmenin, Müslüman Türk Milleti'nin istiklâlini Hıristiyan Siyonistlere devretmek olduğunu kabul etmesi, milletten derhal özür dilemesi gerekmektedir" diye konuştu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

SİYASET Haberleri