Türk Milletine Yeni Türkiye'yi Vaat Ediyoruz.

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, 19 Mayıs İlçesinde vatandaşlarla bir araya geldi.

Dereköy Mahallesinde, 19 Mayıs İlçe Protokolü tarafından çiçeklerle karşılanan Bakan Kılıç, burada Dereköy Mahallesi halkı ile bir süre sohbet ettikten sonra Ak Parti Seçim Koordinasyon Merkezinde partililerle buluştu.

Eski Türkiye Başlıklı gazeteyi halka anlatan Bakan Akif Çağtay Kılıç, “Biz 13 yıldır, milletle, vatandaşla, sizlerle beraber yürüdük ve Allah’ın izni ile yürümeye devam edeceğiz. Bizim 7 Haziran’da herhangi bir şekilde ülkemizin geleceği ile ilgili bir kaygımız yok, biz ne olacağını çok iyi biliyoruz. Bu yürüyüşün durmayacağını, 2023, 2053, 2071 hedeflerine doğru beraber yürüyeceğini çok iyi biliyorum.  Cumhuriyetimizin kuruluşundan, 2002 yılına kadar Türkiye’de yapılan duble yol yatırımı 6 Bin 500 kilometre, 2002’den bugüne 17 Bin kilometreyi aştık. Yavrularımız kitaplarını masalarında görüyor mu, alıyorlar mı, alıyorlar. Şimdi tabletler dağıtılmaya başladı,tablet bilgisayarlar veriyoruz öğrencilerimize” dedi.

Partilerin il ve ilçe binalarına saldıran provokatörleri bulacaklarını ve Türkiye’nin huzurunu bozanlara izin vermeyeceklerini belirten bakan Çağatay Kılıç, “Biz demokrasiden yanayız, huzurdan yanayız. Hiçbir siyasi partinin seçim bürosunun, ilçe başkanlığının, il başkanlığının saldırıya uğramasını tasvip edemeyiz. Sorumlularını da buluruz, bizim hükumet olarak, devlet olarak görevimiz. Başbakanımız da çıktı bunu söyledi ve gerekli çalışmaların talimatını verdi. Bu zaten bizim görevimiz, biz huzur içerisinde, birlik içerisinde yolumuzu yürümeye çalışıyoruz” diye konuştu.

Muhtar Bile Olamaz Demişlerdi.

Bakan Kılıç; “Bir zamanlar Cumhurbaşkanımız için manşetlerde neler dediler, muhtar dahi olamaz dediler, ne oldu milletimiz seçerek Cumhurbaşkanı yaptı mı, demek ki manşetler olmuyor, sürekli bir takım manşetler atarak Türkiye’ye yön vermeye çalışanlar, o günler geçti. Bunu görün artık, bunu anlayın. İki manşetle, üç manşetle kaçacak hükümetler yok artık. Şimdi koalisyon lafı tutturmuşlar, ya siz zaten 30 Mart’ta 10 Ağustos’ta koalisyonla çıktınız karşımıza, o koalisyonu milletimiz zaten tarihin sayfalarına gömdü. Bunu artık bir görün. Hangi koalisyondan, hangi çatılardan bahsediyorsunuz”dedi.

AK Parti 19 Mayıs İlçe Başkanı Av. İrfan Kalaycı; “Yeni Türkiye yolunda Başbakanımız, Bakanlarımız, Milletvekillerimiz Türk milletine yeni Türkiye vaat ediyor” dedi.

 

 

19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu, Dereköy Mahallesinde yaptığı konuşmada; “Dereköy’ün sorunlarını biliyoruz, Şehit Hüseyin Aydın Orta Okulu’na Bakanlığımızın desteğiyle bir halı saha yapacağız. Dereköy’de imar çalışma planlamaları bitti. Kanalizasyon işlerine başlayarak, sıcak asfalt kaldırım çalışmaları olacak. Dereköy her zaman olduğu gibi, 7 Haziran’da gereken desteği sandıkta yine AK partiye verecektir.

Dereköy Mahallemizde geçmiş dönemde vatandaşın yeri kiralanıp pazar yeri yapılmış ve bu pazar yerine ücret ödeniyormuş ,30 Mart’ta sözleşmesi bitmiş, biz buradan pazarı kaldırmayacağız, Dereköy merkezde en uygun yer neresi ise orada yeni pazar yeri açılacak” dedi

Bakan Kılıç’dan Karagöl Köyü’ne Futbol Sahası

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, seçim çalışmaları kapsamında ziyaret ettiği 19 Mayıs İlçesi Karagöl Mahallesinde vatandaşlarla buluştu.

Köy kahvesinde vatandaşlarla sohbet ederken bir Genç’in ” Sayın Bakanım,Futbol Sahası İstiyoruz” çağrısına Bakan Kılıç olumlu yanıt verdi.

19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu’na talimat veren Bakan Kılıç; Ödenek bizden yapması sizden Başkanım “dedi.

Başkan Topaloğlu ise konuşmasında; gençlerimizin mevcutta futbol oynadıkları alanı en kısa süre içerisinde sağlıklı bir alana çevirmek için çalışmalara başlayacağız dedi.

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç ve beraberindekiler, Karagöl Mahallesinin ardından Çiftlik Mahallesinde vatandaşlarla çay ocağında buluşup hasbihal ettiler.

 

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

BÖLGE ve İLÇELER Haberleri