SÜRÜCÜLERDE İSYAN ETTİ
Trafiğin akışını düzenli olarak sağlamak amacı ile ilimizde muhtelif yerlere kurulan trafik lambalarından bazıları gerektiği gibi çalışmadığı için vatandaşlar zor durumda kaldıklarını belirterek, yetkililerden bir an önce konuya çözüm getirmelerini istediler.Pazar günleri Behzat deresi üzerinde kurulan Pazar yerinde bulunan dört yolda bulunan trafik lambaları sadece sarı yanıyor. Durum böyle olunca da araçlar gelişi güzel ilerliyorlar ve belli zamanlarda trafik oldukça sıkışıyor. Bu duruma sadece civarda bulunan esnaf ve mahalle sakinleri değil, sürücüler de isyan ediyor.
RADAR KONULSUN
Diğer bir şikayet ise Yaprak Tütünde çalışan vatandaşlardan geldi. Küçükbeybağı mahallesi sakinleri gibi Yaprak Tütünde çalışan vatandaşlar da dün yetkililere seslenerek, Çiçek Petrol önünde bulunan dört yoldaki ışıkların gerektiği gibi çalışmaması dolayısı ile büyük tehlike arz ettiğini beyan ettiler. Eski Niksar Yolundaki dört yoldaki trafik lambaları gibi Çiçek Petrol önündeki lambaların da sadece sarı yanması dolayısı ile şehir girişi olarak kabul edilen kavşakta, lambaların gerektiği gibi çalışmamasından sürücülerin hız kesmeden geldiğini ve vatandaşlar için tehlike yarattığını söylediler. İşyerinden gerek yaya gerekse araç ile çıkarken büyük sıkıntı yaşadıklarını ifade eden çalışanlar, büyük bir de kazanın eşiğinden döndüklerini söylediler. Işıkların gerektiği şekilde yanmasını isteyen vatandaşlar, sürücülerin şehir içi hız limiti olan 50 km'nin üzerinde, en az 80-90 ile seyrettiklerini belirterek, en azından Çiçek Petrol ile Devlet Hastanesi arasındaki yola radar koyulmasını istediler.
GEREKEN ÖNLEMLER ALINMALI
Geçmişte bir ilkokul çocuğunun da feci şekilde can verdiği yolda yapılan üst geçit'in sorunu tamamen ortadan kaldırmadığına değinen vatandaşlar, konu ile ilgili il trafik komisyonunun bir an önce konuyu ele alıp, gereken önlemleri almaları istendi.