TORBACI OPERASYONU

SAMSUN'da polisin yaptığı operasyonda,uyuşturucu ticareti yaptıkları iddia edilen 5 şüpheli gözaltına alındı...

Samsun Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şube Müdürlüğü'ne bağlı Narkotik Büro ekipleri, yaklaşık 6 ay önce torbacı olarak adlandırılan uyuşturucu satıcılarını teknik ve fiziki takibe aldı. Takibin tamamlanmasının ardından dün sabah operasyon başlatan polis, İstanbul'dan Samsun'a uyuşturucu madde gönderen 26 yaşındaki Ali G. ile Zeytinlik ile Çatalarmut mahallelerinde oturan ve Ali G.'nin gönderdiği uyuşturucu maddeyi sokak aralarında satan 33 yaşındaki Murat G., 24 yaşındaki Tanju G., 15 yaşındaki A.G.'yi gözaltına aldı. Olayla bağlantısı olduğu öne sürülen ve halen uyuşturucu suçundan cezaevinde bulunan 43 yaşındaki Sebahattin B. hakkında da aynı suçtan soruşturma başlatıldı.
Şüpheliler polisteki ifadelerinde uyuşturucu satışı yaptıklarını itiraf etti. Şüphelilerden Murat U.'nun evinde yapılan aramada 5 gram esrar ele geçirilirken, diğer şüphelilerin evlerinde suç veya suç unsuru bulunamadı.
Öte yandan operasyon kapsamında ara yakalamalarda ise 2 gram esrar, 30 gram bonzai ve 115 adet Extacy hap ele geçtiği kaydedildi. Gözaltına alınan şüphelilerin uyuşturucu suçundan sabıkaları olduğu da belirlendi. Polisin olayla ilgili başlatığı soruşturmanın çok yönlü olaraksürdüğü bildirildi.
DHA

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

BÖLGE ve İLÇELER Haberleri