"TOPAL" HİZMET

19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu ilçeye doğalgaz getirebilmek için twitter üzerinden ilginç bir düşünce paylaştı.

ALAY KONUSU OLDU
19 Mayıs'a doğal gaz gelebilmesi için BOTAŞ Genel Müdürlüğü ile gerekli görüşmeleri yaptığını belirten Toplaoğlu,“İlçemize doğal gaz gelebilmesi için ilçemiz merkezi elektrik abone sayının %51 oranında doğalgaz abone başvurusu olması gerekmektir. Bu yüzden 19 Mayıslıları doğalgaz aboneliği için para yatırmaya davet ediyorum." dedi.

VATANDAŞLAR DA ŞAŞIRDI
Topaloğlu'nun abonelik için verdiği süre yarın son gün olması nedeniyle 19 Mayıslılar 3 Bin 660 abone rakamına ulaşabilirlerse 19 Mayıs'a doğalgaz gelebilecek. Abone bedeli 355 TL, yatırım için gerekli para ise 1 trilyon 278 bin TL. 19 Mayıslılardan 355 TL'yi ZİRAAT BANKASI BALLICA ŞUBESİ'ne yatırmalarını isteyen Topaloğlu gerekli abonelik oluşmazsa ve “ yatırım sağlanamazsa abone bedeli yatıran vatandaşlarımız iki ay içerisinde parasını geri alabilecektir.” diye belirtti.

BÖYLE BELEDİYECİLİK OLUR MU?
Öte yandan 19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu'na twitter üzerinden cevap veren bir vatandaş Başkana yapılmayan hizmetin bedelini istemenin yanlış olduğunu belirterek şöyle yazdı,“Buradaki en önemli mesele yapılmayan hizmetin bedelini almak ya da istemektir. Sen hizmetini yaparsın alan alır almayan almaz. Baktın zarar ediyorsun kapatırsın camiyi. Böyle belediyecilik nerede görülmüş"

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

BÖLGE ve İLÇELER Haberleri