Toki mi torpil mi?

AK Parti İl Başkan Yardımcısı Uğur Hacıkerimoğlu'nun evinin önünden geçen yol, Ak Partili İl Genel Meclisi üyelerinin teklifi ile programa alınmaya çalışılıyor

Köy ağ bağlantı şemasında, Kamalı Alanlı bağlantı yolu olarak tespit edilen yolun, adına Kamalı TOKİ Bağlantı Yolu adı verilerek, yolun programa alınmaya çalışılması akıllara durgunluk verdi. Bu teklif sayesinde yolun TOKİ ye bağlanan yol imiş gibi gösterilerek, olayın farklı bir mecraya çekilmeye çalışıldığı ifade edildi.
GEÇEN BEŞ YIL TAVİZ VERİLMEDİ
Uğur Hacıkerimoğlu, geçen meclis döneminde de, Mahalli İdarelerden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı olduğundan, bu yolla ilgili Meclis üyelerine ve Başkanına hayli baskı yapmış olmasına rağmen, başarılı olamamıştı.
SEKSEN YÜZ HANELİ KÖYLERİN YOLLARI NEDEN YAPILMIYOR
Öte tandan seksen, yüz haneli köylerin yolları bulunmamasına rağmen, sırf İl Başkan Yardımcısı'nın yolunu yapmak için, böyle bir tasarrufa gidilmesinin hem AK Parti'yi, hem hükümeti, hem de İl Özel idaresini zor durumda bırakacağı belirtiliyor.
KOMİSYONUN KARARI ŞİMDİDEN BELLİ
AK Parti İl Başkan Yardımcısı Uğur Hacıkerimoğlu'nun, evinin önünü asfalt yapabilmek için, adına Toki bağlantı yolu ilavesi yapılan yolla ilgili komisyon çalışmaları başlamış, bu konuda Köylere Yönelik Hizmet Komisyonu'na havale edilen teklifle ilgili komisyon çalışmaları başlamış. Bu konuda komisyon yolun bulunduğu bölgeye giderek, tespitte bulunmuş, Temmuz ayında yapılacak olan Meclis toplantısında komisyonun teklifi kabul edeceği, ardından yolun yapılacak olan yollar ağına alınacağı, olayın resmiyet kazanıp, İl Başkan Yardımcısı Uğur Hacıkerimoğlu'nun evinin önünün asfaltlanmış olacağı ifade edildi.
HABER MERKEZİ

SİYASET Haberleri