Tok, iş adamlarıyla buluştu

İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, Karadeniz Sanayici ve İş Adamları Derneği(KASİAD) Başkanı Ömür Öziç ve Yönetim Kurulu üyeleriyle kahvaltıda bir araya geldi.

Dernek olarak Samsun'un ve ülke ekonomisinin gelişmesi ve büyümesi için önemli çalışmalar gerçekleştirdiklerini kaydeden KASİAD Başkanı Ömür Öziç, Türkiye İş adamları ve Sanayicileri Konfederasyonu(TUSKON) eşliğinde Türkiye'de yapılacak TUSKON-Afrika Dış Ticaret Köprüsü-3 programıyla ilgili Başkan Erdoğan Tok'a açıklayıcı bilgi verdi. TUSKON'un geçen yıl dış ticaret köprüsüyle 10 milyar dolarlık ihracat desteği sağladığını söyleyen Öziç, "Yaptıkları çalışmalarla hedeflerinin ülke ekonomisini geliştirip büyüterek, daha ileri seviyelere çıkarmaktır" dedi.
Başkan Erdoğan Tok ise belediyeciliğe fiziki, sosyal ve kültürel bakış açısıyla baktıklarını, bu üç anlayışı da kuşatan, halkın yönetime katıldığı yerel yönetim anlayışını kendilerine prensip edindiklerini söyledi. İlkadım'da yaşanabilir, sağlıklı yaşam merkezleri oluşturmak amacıyla işe koyulduklarını kaydeden Başkan Erdoğan Tok, büyük bir adım olan kentsel dönüşüm çalışmaları ile İlkadım'ın modern şehirleşme adına rahat bir nefes aldığını, 2.Bulvar Yolu çalışması ile çağdaş şehircilik yolunda önemli bir mesafe kat edildiğini ifade etti.

İHA

GÜNCEL Haberleri