Terme’nin mahallelerinde yol çalışmaları devam ediyor.

Samsun Terme Belediyesinde, ilçeye bağlı mahallelerde yol açma, genişletme ve asfalt çalışmaları devam ediyor.

İlçenin her noktasında değişim ve dönüşüm yaşanacağını ifade eden ve çalışma alanlarında incelemelerde bulunan Terme Belediye Başkanı Şenol Kul “Bütün yatırımlar daha modern bir Terme için” Dedi.

Terme ilçesinde yol çalışmaları hız kazandı. Çalışmaların aralıksız devam ettiği ilçede doğudan batıya kuzeyden güneye tüm gurup yollarında genişletme, çakıllama ve asfaltlama çalışmaları devam ediyor. İlçe genelinde devam eden projeleri tek tek gezerek incelemelerde bulunan Başkan Kul çalışmaları yakından takip ediyor.

İlçenin Sancaklı, Kocamanbaşı, Kesikkaya, Ambartepe, Hüseyinmescit ve Erenköy mahalalleri başta olmak üzere birçok noktasında başlayan ve devam eden çalışmalar hakkında açıklamada bulunan Terme Belediye Başkanı Şenol Kul “Yol olmadan hiçbir hizmetin sağlıklı yürümeyeceğinin bilincindeyiz. Terme arazi yapısı olarak engebeli ve çok geniş bir coğrafyaya sahip. Ancak Büyükşehir belediyemizle birlikte ilçenin birçok noktasında çalışmalara başladık. Çalışmalarımız tamamlandığında Terme'nin her noktası değişimi yaşacak ilçemiz dünya kenti olma yolunda bir adım daha atacak. İlçemizi daha modern ve yaşanması daha kolay bir hale getirmek için,hiç durmadan çalışıyoruz.” Dedi. Erdal Ündücü


İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

BÖLGE ve İLÇELER Haberleri