Tekkeköy'de yer yerinden oynadı

Tekkeköy Belediyesi'nce 2. Kültür, Doğa ve Turizm Festivali gerçekleştirildi.

Tekkeköy Lojmanlar mevkinde gerçekleştirilen festivalde konuşan Belediye Başkanı Hayati Tekin, belediye olarak, sosyal etkinlikleri gerçekleştirmenin mutluluğu içinde olduklarını söyledi.

Tekin, gelecek yıl festivalin daha geniş katılımlı olması için şimdiden çalışma içinde olacaklarını belirterek, ''Festivalimizi bütün Türkiye'ye duyurmak istiyoruz. İlçemizin doğal güzelliklerini ve kültürünü bütün dünyaya tanıtmak istiyoruz. Belediye olarak çalışmalarımız devam ediyor'' diye konuştu.

Festival kapsamında sanatçılar Gökhan Tepe ve Yonca Lodi konser verdi.

Festivale Tekkeköy Belediye Başkanı Hayati Tekin, Tekkeköy Kaymakamı Köksal Şakalar, Yakakent Belediye Başkanı Burhan Bayrakdar, Hakim Eser Genç, İlçe Emniyet Müdürü Tuncer İğneli, İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Ziya Aydın, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Fahri Acar, Atatatürkçü Düşünce Derneği Samsun şube Başkanı Birol Yelekin, Belediye Meclis Üyeleri, Sivil Toplum örgütü temsilcileri, siyasi parti temsilcileri ve çok sayıda davetli ile vatandaşlar katıldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

BÖLGE ve İLÇELER Haberleri