Tek antrenman yaptılar

Kırmızı-Beyazlı ekipte, hafta sonu oynanacak Hacettepe maçı hazırlıkları devam ediyor. Teknik Direktör Turhan Özyazanlar, antrenman öncesinde oyuncularıyla kısa süreli bir toplantı yaptı

MORALLER YERİNDE
Hafta sonu Ankara deplasmanında Hacettepe'ye konuk olacak Samsunspor'da hazırlıklar devam ediyor. Nuri Asan Tesisleri'nde günü tek çalışmayla tamamlayan Kırmızı-Beyazlı ekipte, futbolcuların son derece moralli ve istekli görünmeleri dikkat çekti. Samsunspor Teknik Direktörü Turhan Özyazanlar, antrenman öncesi futbolcularıyla saha içinde kısa süreli bir toplantı yaptı.
HIRSLI GÖRÜNDÜLER
Dizinden ameliyat olan Oktay Delibalta ve hasta olan Sercan Temizyürek'in dışında tüm futbolcuların katıldığı antrenman düz koşu ile başladı. Daha sonra yapılan 5'e 2 orta oyunu ile devam eden çalışma istasyonla devam etti. Teknik Direktör Turhan Özyazanlar'ın oyuncularıyla yakından ilgilendiği çalışmanın son bölümünde Samsunspor, yarım sahada serbest çift kale yaptı.

SPOR Haberleri