Tedarikçilerle iyi niyet bildirgesi

Samsun'da Çalık YEDAŞ, KALDER ile Ulusal Kalite Hareketi İyi Niyet Bildirgesi'ni imzaladı.

Çalık YEDAŞ Genel Müdürü Nurettin Türkoğlu,''arkadaşlarımızla birlikte çok önemli ve süratlı vizyon ve misyoner bir bakışla yolumuza ilerliyoruz. ''Dedi.

Büyük Samsun Oteli'nde gerçekleşen imza töreninde, Çalık Yeşilırmak Enerji Dağıtım A.Ş, (Çalık YEDAŞ) Genel Müdürü Nurettin Türkoğlu, Türkiye Kalite Derneği (KALDER) Yönetimi Kurulu Başkanı A. Hamdi Doğan ile Ulusal Kalite Hareketi İyi Niyet Bildirgesi'ni imzaladı. Çalık YEDAŞ'ın ev sahipliği yaptığı imza töreninde ayrıca diğer elektrik firmaları da bildirgeyi imzaladı.

Burada konuşma yapan KALDER Yönetimi Kurulu Başkanı A. Hamdi Doğan, “Gelişme gerçekten hayret verici ve izlenmesi zor bir sürece soktu. Dana önce Çalık YEDAŞ gurubuyla Ulusal Kalite Hareketi İyi Niyet Bildirgesi'ne imzası atmıştık. O bildirgenin imzalarının mürekkebi kurumadan Çalık YEDAŞ gurubunun göstermiş olduğu performans beni çok etkiledi. Buna göre bu heyecan, bu arzu isteklilik devam edecektir. Kuruluşundan bugüne, geriye bıraktığımız 21 yıl içersinde yüzlerce kuruluş bu hareket içersine katıldı ve sürekli devam etti. Bazı kuruluşlarımız öne çıkıyor öncelik ediyorlar. Onlar sadece kendi büyümeleri için değil şehir ekonomisi içi Türkiye ekonomisi için ve hatta dünyanın gelişimi için öncelik ettiği bir gerçektir. Dünya böyle büyümektedir. Biz KALDER olarak standartlar olarak yönetim anlayışının ötesinde yönetim kalitesinin gelişmesinde çaba gösteren bir kuruluşuz. Bu güzel organizasyonda bizi bir araya getiren yalnız enerji değil sinerjide üreten Çalık YEDAŞ gurubuna ve değerli katılımlara teşekkür ediyorum” dedi. Çalık YEDAŞ Genel Müdürü Nurettin Türkoğlu “Yönetim Kurulu Başkanımız sayın Ahmet Çalık'ın vizyon ve misyonuyla bu bölgede bizimle çalışan yöneticilerimiz, birlikte çok öncesinden hedefini belirleşmiş ve bize olan güvenini göstermiştir. Bizde bölge insanına ve bölgedeki değerlere inanarak taş yerinde ağırdır misaliyle, arkadaşlarımızla birlikte çok önemli ve suratlı vizyon ve misyoner bir bakışla yolumuza ilerliyoruz. Bugün aramızda olan KALDER Yönetimi Kurulu Başkanı Hamdi Doğan beyi görmekten çok mutluyuz. İnşallah başkanımız Karadeniz'de bir KALDER şubesini açma yönünde bizlere destek verecek yön verecektir. Mükemmellik yönetimi, toplam kalite yönetimi sürdürebilirliğin tüm paydaşlarla birlikte yapılabildiği olmaz olmazı tüm paydaşların şeklini içeren bir yöntemdir. Sistemdeki herkesin eşit şekilde bir sinerji içersinde birlikte kaliteli olma sürdürebilir bir şekilde şeffaf ve ölçülebilir kaydıyla tüm herkese örnek ve kalıcı bir şekilde kendini ifade eder olmasını istiyoruz.” diye ifade etti. İmza törenin ardından “Kurumsal sosyal sorumluluk, kalite ve mükemmellik yolculuğu” konusunda panel gerçekleştirildi.

Bekir DURAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

GÜNCEL Haberleri