TED Koleji çıkışta

Kırmızı-Beyazlı ekip, sezon başından bu yana aldığı birbirinden başarılı sonuçlarla ligde tırmanışını sürdürüyor. Antrenör Mustafa Kol, hedeflerine emin adımlarla ilerlediklerini söyledi

OYUNCULARIMA GÜVENİYORUM
Bayanlar Hentbol Birinci Ligi'nde mücadele eden TED Samsun Koleji'nde moraller yerinde. Sezon başından bu yana istikrarlı sonuçlar alan ve sıralamada her geçen hafta zirveye yaklaşan Kırmızı-Beyazlı ekipte Antrenör Mustafa Kol, "Sporcularımla gurur duyuyorum. İnşallah sezon sonunda hakettiğimiz yerde olacağız. Bundan kimsenin şüphesi olmasın" dedi.

BAŞARACAĞIZ
'TED Samsun Koleji, hem oynadığı hentbol hemde aldığı sonuçlarla adından sıkça söz ettirecektir' diye sözlerine devam eden TED Samsun Koleji'nin Antrenör Mustafa Kol, "Ligin artık sonlarına gelindi. Sezonu bize yakışır bir yerde tamamlamak istiyoruz. Bunun için ben ve oyuncularım yoğun bir mesai harcıyoruz. İnşallah başarılı da olacağız" diye konuştu.

SPOR Haberleri