Taner Taşkın: Kârlı bir hafta geçirdik

Yılport Samsunspor Teknik Direktörü Taner Taşkın, deplasmanda 3-2 kazanılan İnegölspor maçının ardından basın mensuplarının sorularını cevapladı.

Galibiyetten duyduğu memnuniyeti dile getiren Yılport Samsunsporumuzun Teknik Direktörü Taner Taşkın, “Öncelikle aldığımız galibiyetten dolayı bütün çocuklarımı ve Samsunspor camiasını tebrik ediyorum. Özellikle bu liglerde deplasmanlarda galip gelmek gerçekten çok zor. Deplasman gerçekten çok zor. Bugün de gerekli mücadeleyi yaptık. 1-0 öne geçtik. Ardından kendimize özgüvenli bir oyunla 2-0’ı bulduk. O zamana kadar her şey güzeldi fakat yediğimiz basit bir golle devreye girerken 5 dakika bir panik yaptık. Oyun düzenimiz kaçtı. İçeride gerekli konuşmayı yaptım. Maça 0-0 gibi başlayacağımızı, ikinci devre pozisyonlar bulacağımızı, bunları değerlendirirsek oyunun bizim açımızdan daha rahat geçeceğini konuştuk. Nitekim ile Samet ile güzel bir gol bulduk. 3-1’den sonra gayet güvenli ve güzel bir oyun vardı. Fakat maalesef yediğimiz o penaltı golü yine bize panik havası yaptırdı. Son dakikaları panik havasında geçirdik ama şu bir gerçek, Samsunspor her maç bir ivme kazandı. Her maç daha iyi mücadele ediyor, daha olgun oynamaya başladılar. 3 puanlar bu çocuklara ileriki maçlarda daha da özgüven verecektir. Ben camiamızı tebrik ederim. Bizim açımızdan çok karlı bir hafta geçti” dedi.
Ligin üçüncü haftasında kendi evimizde aldığımız Sancaktepe Belediyespor mağlubiyetinin kendilerine güzel bir tokat olduğunu ifade eden Taner Taşkın, “Sancaktepe maçı bize ligin başında çok güzel bir tokat oldu. Hem şahsım hem de takım adına çok güzel bir tokat oldu. Şükürler olsun ki ligin başında oldu. Bizim uyanmamıza sebep verdi. Daha çok bu lige özgü oyuncularla, askerlerle mücadele edeceğimizi, 1-2 tane komutanın da takımı idare etmesini gördük. O yüzden bunu yaptık. Bu istikrarı koruma adına aynı kadro ile devam etme kararı aldım. Ama bunların içerisinde verim alamadığımız bazı oyunculardan 1-2 tane küçük rötuşlar yapabiliriz. Şu anda bu takım iyi gidiyor. Antrenman performansları da iyi. O yüzden istikrarı bozmamak için bu şekilde gideceğiz” diye konuştu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

SPOR Haberleri